Sigal se učlanio u rusku političku stranku: Održao prvi govor, pa predložio i jednu akciju! (FOTO)

30.05.2021

16:41 >> 16:45

0

Glumac je i imenovan za specijalnog predstavnika Ministarstva inostranih poslova, za pitanja rusko-američkih humanitarnih odnosa

Sigal se učlanio u rusku političku stranku: Održao prvi govor, pa predložio i jednu akciju! (FOTO)
Copyright Stiven Sigal printscreen Good Morning Britain live from Moscow

Stiven Sigal, dugogodišnji poštovalac ruskog predsednika Vladimira Putina, učlanio se u partiju blisku Kremlju, saopštila je danas stranka Samo Rusija – Patriote – Za istinu, koja je formirana ranije ove godine.

Pročitajte još:

Glumac je dobio i člansku kartu, bruje strani mediji, a ova nova ruska stranka, inače, nastala je kada su se tri levičarske partije koje podržavaju Putina spojile u jednu.

Poznati majstor istočnjačkih borilačkih i akter mnogih akcionih filmova, kao i muzičar i aktivista za zaštitu životne sredine, koji je rusko državljanstvo dobio još 2016. godine, predložio je akciju protiv kompanija koje štete okolini.

– Bez mogućnosti da se hapse ljudi, kada ih samo kažnjavamo finansijski, oni će praviti samo još veću zaradu radeći ono što su dosad radili – uništavali sredinu – rekao je Stiven Sigal u svom prvom govoru, kao član partije.

Partija, čiji je jedan od lidera poznati pisac Zahar Pilepin, konroliše je grupaciju u državnoj Dumi, a planira da izađe na parlamentarne izbore u septembru.

Stiven Sigal Global News Youtube printscreen

Glumac je imenovan za specijalnog predstavnika Ministarstva inostranih poslova za pitanja rusko-američkih humanitarnih odnosa.

On je u maju posetio Venecuelu i predao samurajski mač levičarskom predsedniku te južnoameričke zemlje Nikolasu Maduru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolás Maduro (@nicolasmaduro)

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike