Tri godine bez Sinana Sakića, supruga Sabina uzrujana: Moj jecaj je uvek sa tobom

31.05.2021

06:45 >> 22:46

0

Folkerova porodica trenutno gradi mauzolej u njegovu čast, a za naš portal ogolili su emocije pričajuči o njemu

Tri godine bez Sinana Sakića, supruga Sabina uzrujana: Moj jecaj je uvek sa tobom
Copyright Sinan Sakić Facebook screenshot

Sinan Sakić preminuo je na današnji dan pre tri godine, a porodica u njegovu čast gradi mauzolej u Loznici gde je i sahranjen.

Njegova supruga Sabina i deca Alen i Đulkica, skoro svakodnevno objavljuju na Instagramu uspomene na njega, dok je Sinanov sin Rašid, iz prvog braka, trenutno u bekstvu.

Printscreen

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Sinan je u oktobru 2017. godine smešten u bolnicu u Tuzli na odeljenje intenzivne nege, gde je utvrđeno da mu je potrebna transplantacija jetre. Međutim, operacija nije obavljena jer se pevaču stanje naglo pogoršalo.

Na ovaj tužan dan za porodicu Sakić, kontaktirali smo Sabinu i Đulkicu, koje su evocirale uspomene, dok se Sinanova supruga prilično uzrujala. Ona je izjavu za 24sedam spojila sa obraćanjem svom pokojnom suprugu, koji joj neizmerno nedostaje.

Sinan Sakić Facebook screenshot

– 01.06.2018. Otišla je duša prema nebu, tužnog jutra pred izlazak sunca. Zaplakala sam kada su mi rekli “srce je prestalo da mu kuca”. Za tobom su zaplakali mnogi i još suza sa lica se briše .A za dobrim čovekom se plače, takav čovek ne rađa se više – započela je folkerova supruga, a zatim priznala kako se oseća danas.
– Tog tužnog dana za mene su vreme i život stali… Sudbine naše su se razdvojile, misli i snovi… Poneki jecaj koji se otme iz već umorne i ranjene duše su uvek sa tobom. Ljubav nikada ne umire. Zajedno u večnosti – poručila je Sabina.

Njihovoj ćerki Đulkici drago je da je mauzolej započet, pre svega jer je tako Sinanova supruga i njena majka želela. Po muslimanskim običajima ne mora da se izađe na groblje na godišnjicu smrti, pa će tako porodica taj deo ostaviti kad budu gotovi radovi.

Đulkica Sakić Instagram printscreen/ djulkica

– Kod nas se ne obeležavaju godišnjice, već kad imaš potrebu onda odeš. Ovaj put zbog nišana i mauzoleja koji će kasniti, samim tim ćemo i mi. Kada bude gotovo, obavestićemo sve. Bitno je da je mama zadovoljna i da je njoj to dobro. Nišan je baš kao što je i planirano završen, ali naknadno sve nije. Majstor se razboleo, a i korona nas je usporila dosta. Ovo je u principu najteži period za nas i nikome nije svejedno  – poručila je Sakićeva naslednica.

Podsetimo, Sinan je za svoje pesme pričao da u svakoj od njih ima 90 odsto njega i stalno je isticao da ne bi otpevao nijednu pesmu koja ga ne dotakne, bez obzira na to koliki hit bi postala. Među brojnim numerama posebno se izdvajaju dve, koje mu mnogo znače, „Sabina”, koju je posvetio supruzi i „Oče moj”, koju je jedva snimio gušeći se u suzama jer mu je otac umro veoma mlad.

Poslednji album koji je snimio jeste „Jedina”, 2014. godine, a 2017. je održao poslednji koncert na Tašu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike