Fotografije sa mesta nesreće u kojoj je poginuo „Tarzan”: Za ostalim putnicima se još uvek traga

31.05.2021

09:53 >> 10:51

0

Glumac i njegova supruga su pronađeni, ali o preostalim članovima privatnog aviona se još uvek ništa ne zna

Fotografije sa mesta nesreće u kojoj je poginuo „Tarzan”: Za ostalim putnicima se još uvek traga
Copyright Džo Lara ,,Tarzan" screenshot

Proslavljeni glumac Džo Lara, poznat po ulozi čuvenog Tarzana, poginuo je poginuo je u avionskoj nesreći u subotu, 29. maja, a sada su isplivale fotografije sa mesta nesreće.

Spasilačke službe isprva su brodom pristigle na mesto nesreće i pre nego što se u javnosti pojavila informacija da nema preživelih, ronioci su temeljno obavili potražnju za telima. Naime, avion koji je poleteo s aerodoroma u blizini Nešvila, srušio se u jezero Persi Prist ubrzo nakon uzletanja. Prema tvrdnjama „TMZ-a”, privatni avion trebalo je da preveze sedmoro ljudi, uključujući i poznati par, do mesta u blizini Palm Biča na Floridi.

Tanjug/George Walker IV/The Tennessean via AP)

U trenutku nesreće, slavni Tarzan je bio sa suprugom Gven u privatnom avionu, a istražitelji još uvek tragaju za telima preostalih putnika za koje se veruje da su nisu preživeli pad mlaznjaka u jezero, u Tenesiju, dan ranije.

Tanjug/George Walker IV/The Tennessean via AP)

Ubrzo nakon poletanja sa „Smirna” aerodroma kod „Palm biča” na Floridi, mali mlaznjak se srušio na jezero Persi Prajst, potvrdio je vatrogasno-spasilački tim okruga Rutherford. Svih sedam osoba se smatralo pokojnima.

Više mesta, uključujući šerifa okruga Ruterford i Saveznu upravu za vazduhoplovstvo, reagovale su na licu mesta, a Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja vodio je istragu.

Tanjug/George Walker IV/The Tennessean via AP)

Podsetimo, Džo i njegova supruga Gven su imali zajednički Jutjub kanal, koji je baziran na principu rijaliti programa, a glavni akteri su bili upravo njih dvoje. Oni su snimali svoje svakodnevne aktivnosti i obaveštavali pratioce o svom odnosu.

Osim „Tarzana” Džoa ćemo pamtiti po ulogama u filmovima: „American Cyborg”, „Steel Warrior 1993”, „Steel Frontier”, Warhead”, „Armstrong and Doomsdayer”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike