Pitate me kako je, reći ću vam, užasno je! Potresne reči ćerke Sinana Sakića na godišnjicu njegove smrti

01.06.2021

16:25 >> 16:28

0

Autor: Marija Mitić

Đulkica se ne miri sa očevom smrću, ni tri godine kasnije

Pitate me kako je, reći ću vam, užasno je! Potresne reči ćerke Sinana Sakića na godišnjicu njegove smrti
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršava tri godine od smrti legendarnog pevača narodne muzike, Sinana Sakića.

Njegova ćerka Đulkica oglasila se na očevu godišnjicu smrti, na svom Instagram nalogu gde je napisala:

– Još visoka breza šumi još se čuje cvrkut ptica ali druže nestao je osmeh sreće sa mog lica. Mnogo mi nedostaješ. Moj otac – moj heroj – napisala je ona uz Sinanovu fotografiju, dok je u okviru priča na ovoj mreži objavila pregršt njihovih zajedničkih fotografija kao i delove njegovih pesama.

Printscreen Instagram/Đulkica

– Od vas se očekuje da nešto kažete, ipak je godišnjica. Zovu svi, a ja bez glasa. Prazna, umorna, ispijena, tužna i svaki prvi poželim da me nema. Pitate me kako je, sad ću vam reći kako je. Nije nikako, užasno je i ne mogu da se pomirim s tim. Prazno je, sumorno i mrtvo. Bez emocije, hladno, nema topline, nema ljubavi, nema razumevanja nigde. Niko ni sa kim ne priča kako treba jer svi na svoj način pate i dalje. I molim vas ne pitajte me više ništa. Nikad ovo proći neće. El – Fatiha za matorog mog – napisala je Đulkica i dodala:

Printscreen Instagram/Đulkica

„1. 6. 2018. i tu je vreme stalo. Tu sam zarobljena”.

Podsetimo, Sinan je preminuo u 62. godini u svom stanu na Dorćolu, nakon teške bolesti.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa udovicom Sinana Sakića, Sabinom, koja je izjavu za 24sedam spojila sa obraćanjem svom pokojnom suprugu, koji joj neizmerno nedostaje.

Sinan Sakić Facebook screenshot

– 01.06.2018. Otišla je duša prema nebu, tužnog jutra pred izlazak sunca. Zaplakala sam kada su mi rekli “srce je prestalo da mu kuca”. Za tobom su zaplakali mnogi i još suza sa lica se briše. A za dobrim čovekom se plače, takav čovek ne rađa se više – započela je folkerova supruga, a zatim priznala kako se oseća.

– Tog tužnog dana za mene su vreme i život stali… Sudbine naše su se razdvojile, misli i snovi… Poneki jecaj koji se otme iz već umorne i ranjene duše su uvek sa tobom. Ljubav nikada ne umire. Zajedno u večnosti – poručila je Sabina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike