Ne mora moj jadni suprug takvu da me gleda! Doli Parton spava našminkana: Razlog će vas ostaviti bez reči!

01.06.2021

20:30 >> 20:07

0

Autor: Marija Mitić

Američka folk pevačica i kod kuće je stalno doterana, u haljinama i visokim potpeticama

Ne mora moj jadni suprug takvu da me gleda! Doli Parton spava našminkana: Razlog će vas ostaviti bez reči!
Copyright Foto: Profimedia

Američka pevačica Doli Parton zaprepastila je javnost kada je otkrila da svake noći spava našminkana. Da stvar bude gora, razlog je podjednako i smešan, a i bizaran. Naime, Parton je rekla da spava sa šminkom na licu za slučaj da usred noći mora da istrči iz kuće usled neke hitne situacije, a i ne bi volela da je suprug vidi bez “mejk apa”.

– Nikad ne znam hoće li biti potres ili tornado, a ne želim trčati iz kuće usred noći bez šminke. Isto tako, kad dođem kući ne skidam šminku da me moj jadni suprug ne mora takvu gledati – ispričala je američka folk diva i dodala da nikada kod kuće ne nosi trenerke i ležernu garderobu.

Profimedia

– Nosim kućne haljinice, a ako mi bude hladno, ogrnem jaknicu ili majicu. Nazivam ih ‘baby’ odećom jer su mekane kao bebe – rekla je Doli.

Podsetimo, Doli je u aprilu prošle godine donirala milion dolara Univerzitetu Vanderbilt, u nadi da će im tako pomoći da pronađu delotvornu vakcinu protiv koronavirusa, a zbog ovog gesta su je na društvenoj mreži Tviter ubrzo prozvali spasiteljkom od kovida, dok se u martu ove godine i vakcinisala.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike