"Hurricane" - od Roterdama do Zanzibara! Pevačice otišle na egzotičnu destinaciju, ali ne na odmor! (FOTO)

08.06.2021

15:03 >> 10:15

0

Ksenija, Ivana i Sanja snimaju spot za novu pesmu, ali su se iz poslovnih razloga na ovoj lokaciji našle i sa jednim popularnim voditeljem

"Hurricane" - od Roterdama do Zanzibara! Pevačice otišle na egzotičnu destinaciju, ali ne na odmor! (FOTO)
Copyright 24sedam/ Katarina Mihajlović

Energične “Uraganke” još nisu predahnule posle Roterdama gde su predstavljale Srbiju na “Evroviziji”, a uspele su da stignu čak do Zanzibara!

Iako će svi pomisliti da su otišle na zaluženi godišnji odmor, Knesija, Ivana i Sanja su na ovu egzotičnu destinaciju stigle iz poslovnih razloga. Članice “Hurricane” izabrale su Zanzibar za snimanje spota nove pesme koju pripremaju.

Printscreen

– Nisu otišle da odmaraju. Kod nas nema stajanja – našalila se Ana koja je zadužena za odnose s medijima ispred “Hurricane”. Ona je otkrila detalje njihovih poslovnih obaveza na ovoj dalekoj lokaciji, gde uglavnom vole da borave javne ličnosti.

Printscreen

– Sanja, Knesija i Ivana na Zanzibaru rade spot za narednu pesmu, a usput snimaju sa Ognjenom Amidžićem delove za njegovu letnju emisiju – poručila je ona.

Printscreen

U međuvremenu, devojke su na svojim storijima podelile atmosferu, ali i one snimke gde su u kupaćim kostimima. Jasno je da će, ipak, i malo da uživaju u predivnim prizorima družeći se, uz koktele na plaži.

Podsetimo, ženski trio pre nekoliko dana promovisao je vakcinisanje protiv koronavirusa, pa su se pojavile u tržnom centru na Konjarniku, uz poruku da su se one već zaštitile.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike