Željko Šašić o emotivnom životu i Lukasovoj knjizi: Nije mi bitno njegovo mišljenje, neka piše šta hoće

09.06.2021

18:55 >> 07:52

0

Pevač je u intervjuu za 24sedam otkrio da želi svoje životno iskustvo da pretoči u stranice, ali o odnosu sa Acom nije želeo preterano da detaljiše, isti?

Željko Šašić o emotivnom životu i Lukasovoj knjizi: Nije mi bitno njegovo mišljenje, neka piše šta hoće
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Željko Šašić svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, poslednjih godinu dana se nije previše eksponirao u medijima, ali ne krije da jedva čeka druženje sa publikom. Kako kaže, još se ne treba previše opuštati jer pandemija nije završena, ali ističe da je zakazao brojne nastupe.

U intervjuu za 24sedam Šašić otkrio je zbog čega nije preterano aktivan na društvenim mrežama, da li razmišlja o novom emotivnom životu i partnerki, ali i kakav je njegov sud o knjizi i seriji na kojoj radi Aca Lukas.

– Ja stvarno ne znam kakva se to knjiga piše, samo znam da sam ja svojevremeno prvi objavio da pišem knjigu, a posle moje te objave su svi počeli da pišu knjige. Neka pišu sa njihove tačke gledišta, a ja ću sa svoje, ne bih da poredim nikakve segmente – kaže Šašić i objašnjava da ga ne zanima u kakvom će ga svetlu Lukas prikazati, ukoliko on bude deo njegove knjige.

Željko Šašić ATAImages/Anotnio Ahel

– Stvarno mi nije bitno njegovo mišljenje, ako piše, neka piše kako hoće i šta god hoće i kako on to vidi, ili već ko piše, Vanja Bulić. Ne znam šta bi mogao da piše, nemam pojma – dodaje on, a na pitanje kakvo su oni druženje imali i da li mu taj period budi uspomene, pevač govori:

– To je bilo davno i poprilično sam zaboravio taj period. Tako da ne znam šta bi moglo da se piše. Ne viđam ga uopšte. Ja sam pre 10 godina objavio da ću da pišem knjigu, tako da biće jednog dana gotovo, nemam nikakve rokove. Autobiografska je, sve što nisam želeo da pričam za novine, eto, to će biti. Zašto da posle ovoliko godina iskustva ne napišem nešto.

24sedam/Goran Sivački

Iako je zakazao brojne nastupe, Željko kaže da ne govori o honorarima, te je i ovoga puta ostao tajanstven

– Još uvek sam na oprezu što se tiče svega. Imam zakazanih nastupa dosta, hvala Bogu. O cenama nastupa nikada nisam pričao, tako da ni sada neću.

Budući da živimo u svetu kada je tehnologija i te kako napredovala i gotovo se sve može saznati putem društvenih mreža, Šašić kaže da ga taj virtuelni svet ipak ne zanima.

– Ja sam neka generacija koja ne spada u te instagramere, nije mi to nikad bilo privlačno, nemam ni naviku da provodim vreme na društvenim mrežama. Mislim da je to teška robija i ovako me telefon nervira, još kad bi morao da visim na tim mrežama. Ove mlađe generacije se koliko vidim više bave foloversima, nego muzikom, a to je meni sve suludo. Oni se snimaju zbog pratilaca, misle da im je to publika, ali nije tako.

Antonio Ahel/ATAImages

Kada smo ga upitali šta misli da je razlog što se muškarci goje u šestoj deceniji, on se našalio govoreći da je on nabacio višak kilograma mnogo ranije, te da uprkos brojnim treninzima nije uspeo da skine kilažu.

– Ja sam počeo da se gojim pre pedesete godine, ima verovatno tu malo do medicine, ali ne bih ja u to zalazio. Čovek malo treba da koriguje svoje navike. E, to je najgore, metabolizam se usporava, navike ostanu iste, ja onda tu dođem do nekog disbalansa. Najbitnije u svemu tome jeste da ti sam sebi budeš simpatičan. Ja bih voleo da smršam, ali ne mogu, ne znam kako, treniram, ali ne vredi. Ide lepo vreme, mislim da ćemo se malo više topiti na ovim vrućinama i to će biti super, a onda će doći zima, biće manje kretanja i više hrane, ali dobro. Borim se nekako. Ne mogu da kažem da sam gurman, ima ljudi koji jedu više od mene, ali, ja volim da jedem sve.

Kada smo ga upitali da li je uspeo da ostvari sve želje malog Željka, pevač ističe.

– Ne, nisam. Kada bih razmišljao gde sam sve grešio, šta sam sve propustio, ima mnogo toga. Ne bih da nabrajam, ali mislim da ima vremena da se nešto od toga koriguje – priča on, pa otkriva da li će se uskoro emotivno skrasiti:

– Čovek kad je slobodan verovatno razmišlja da se emotivno skrasi (smeh). Nisam opterećen time, ako se desi super, ako se ne desi, ovako sam poprilično i navikao da živim. Ja nisam sam, ali i kada bude nešto, ja sigurno neću javiti novinarima da imam devojku. Moraćete da me lovite (smeh).

Budući da je imao odličnu saradnju sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, Šašić ističe da bi voleo da obnove to i postignu isti uspeh.

– To je ostalo u istoriji zapisano. Mi imamo evergrin pesmu, i voleo bih da obnovimo saradnju, zašto da ne. Ako se pojavi neka super kompozicija, biće. Nismo u kontaktu, ne družimo se, ali kada se vidimo izljubimo se kao najveći prijatelji – završava on.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike