Tanja Savić: Zbog muža Dušana sam se odrekla sestre i roditelja!

13.12.2020

09:54

0

Pevačica ističe da je svesna da je to bila velika greška, a zatim otkriva da li se čuje sa sinovima, te kakav je sada njihov odnos

Tanja Savić: Zbog muža Dušana sam se odrekla sestre i roditelja!
Copyright Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić požalila se javno kako joj je suprug Dušan Jovančević narušio reputaciju na kojoj je ona pažljivo radila godinama, između ostalog objavljivanjem prepiski koje su se, kako kaže, ,,desile ili nisu”. Ona je ukazala i na to ,,koliki je on manipulator i sebe nazvala živim primerom za isto”, sada svesna velike greške – što se roditelja i sestre odrekla zbog njega.

– Dušan je uspeo da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svesna sam naravno da sam i ja tu pogrešila – izjavila je u ,,Grand Magazinu” Tanja, pa otkrila dinamiku odnosa sa naslednicima Maksimom i Đorđem.

– Sinoć sam se čula sa decom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija poslednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao: ,,Mama ja ne smem da te nacrtam”, poznajem svoju decu i kada nesto prećute ja znam šta misle”, rekla je pevačica, vidno potresena.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Posle priče da se pomirila sa suprugom, Tanja Savić se oglasila i razjasnila sve!

Tanja Savić za 24sedam o saradnji sa Breskvicom i Vojažom i teškoj godini: Konačno sam spoznala kakvim životom živim

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike