Melina Džinović na svečanom otvaranju 24sedam: Volim vašu konciznost

09.06.2021

19:59

0

Dizajnerka je istakla da je verni čitalac našeg portala

Melina Džinović na svečanom otvaranju 24sedam: Volim vašu konciznost
Copyright Melina Džinović, 24sedamKatarina Mihajlović

Modna dizajnerka Melina Džinović prisustvovala je večeras svečanom otvaranju portala 24sedam, vidno oduševljena novim prostorijama naše redakcije priznala je da nas redovno čita i poželela nam sreću u daljem radu.

– Ovo je jedna od retkih prilika da sam videla bilo koje prostorije novinarskih redakcija, zaista je divno uređeno i meni je drago da se medijska slika širi i da ste došli sa novitetima – rekla je ona i istakla da ceni to što smo drugačiji od drugih:

24sedam/Katarina Mihajlović

– Volela bih da istrajete i budete drugačiji od drugih, jer mislim da danas mediji idu mnogo boljim putem i da svi treba da se trudimo da se zada jedna viša lestvica u izveštavanju, po svim pitanjima, ne mislim samo na estradu i modu, već i na ostale segmente. Volela bih te čiste vesti bez spekulacija – rekla je ona, pa dodala da naročito poštuje našu konciznost.

– Naravno da sam čitala vaš sardžaj. Ova korona nas je sve promenila. Zbog povezanosti sa vašim portalom, počela sam da vas čitam. Oduševljena sam, volim tu vašu konciznost.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike