Kakva transformacija! Tijana Dapčević znatno smršala, komplimenti se samo nižu (FOTO)

10.06.2021

12:05 >> 11:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je promenila i frizuru pa je promena potpunija

Kakva transformacija! Tijana Dapčević znatno smršala, komplimenti se samo nižu (FOTO)
Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Tijana Dapčević pohvalila se na društvenim mrežama novom figurom. Pevačica je evidentno smršala, međutim nije otkrivala koliko kilograma, kao ni kojom metodom.

Tijana je, naime, na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je u  zelenom kombinezonu i sa dugom kosom vezanom u rep, što je takođe doprinelo da pevačica izgleda posve drugačije.

Na račun njenog novog izgleda nizali su se komplimenti, a Tijanu su među prvima pohvalile i koleginice Nina Badrić i Ivana Peters.

– Manekenka, Ostala sam bez teksta – bili su samo neki od komentara prijatno iznenađenih fanova pevačice, koja ih je potpuno šokirala promenom.

Inače, Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak 115 kilograma.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo, rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – rekla je Tijana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike