Konačno uhvaćeni! Kanje Vest i Irina Šajk uslikani u romantičnoj šetnji (FOTO)

10.06.2021

14:15

0

Reper je sa manekenkom otputovao na destinaciju gde je pre devet godina upoznao Kim, a sada uživa sa novom partnerkom

Konačno uhvaćeni! Kanje Vest i Irina Šajk uslikani u romantičnoj šetnji (FOTO)
Copyright Kanje Vest Profimedia

Danima unazad spekulisalo se da između Kanjea Vesta i Irine Šajk postoje varnice, a sada je konačno i potvrđeno da je reper zaljubljen. Naime, na nalogu Celebritea_lifestyle osvanula je paparaco fotografija na kojoj se vidi da su njih dvoje izašli u popodvnevnu romantičnu šetnju.

Prema pisanjima stranih medija, manekenka i reper se baškare u luksuznom hotelu „Villa La Coste“, u Provansi u kojem jedna noć košta najmanje 1.100 dolara, pa naviše, a u Francusku su došli da proslave Kanjeov rođendan koji je bio 8. juna.

Njih dvoje se do sada nisu oglašavali povodom romanse, ali ako je verovati fotografiji na kojoj oboje imaju razvučen osmeh od uveta do uveta jasno je da uživaju.

Inače, Francuska je je jedna od Vestovih omijenih destinacija, a tu je redovno i boravio sa svojom uskoro bivšom suprugom Kim Kardašijan. Njihov prvi zvanični izlazak dogodio se upravo tamo 2012. kada je ona snimljena u prvom redu na njegovoj reviji u sklopu pariske Sedmice mode. Sada je reper na staro ljubavno gnezdo doveo novu partnerku.

Podsetimo, Kardašijanka je čestitala dizajneru rođendan objavivši porodičnu fotografiju i poručila mu da će ga voleti do kraja života bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se nalaze, budući da su pred razvodom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike