Devojka Damijana Davida je depresivna, sve se odrazilo i na njihovu intimu

12.06.2021

14:30 >> 15:31

0

Autor: M. Mitić

Lepša polovina pobednika Evrovizije otvoreno govori o bolestima sa kojima se suočava

Devojka Damijana Davida je depresivna, sve se odrazilo i na njihovu intimu
Damiano David/Profimedia

Fama oko pobednika Evrovizije, Italijana Damijana Davida ne prestaje, a publiku zanima svaki detalj njegovog života, okruženje, porodica, devojka.

Lepša polovina pevača aktivna je i prilično iskrena na društvenim mrežama, a na Instagramu komunicira sa pratiocima i deli detalje o bolesti koju ima. Naime, Đorđa Soleri otvoreno priča o depresiji sa kojom se bori ali i bolesti vulvodiniji, zbog koje ne može da uživa u intimnim odnosima.

– Čak i planiranje odmora postaje noćna mora, s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama sa istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje – poslala je Đorđa važnu poruku uz fotografiju sebe u pamučnom donjem vešu, koji jedino sme da nosi zbog ove bolesti, a potom nastavila:

– Ako me je nečemu naučila ova bolest, to je da je život nepredvidiv. Tako je bilo i kad sam se pogledala u ogledalu, u belom, pamučnom, donjem vešu i osetila se sigurno, kao i uvek. Prešla sam, od mržnje i psovanja ovog tela koje me je izdalo, do njegovog prihvatanja onakvog kakvo jeste: sa ograničenjima. Da su mi pre godinu dana rekli da ću danas moći da se osećam seksi, sigurno, udobno, sa hroničnom bolešću vulve i u bakinom donjem vešu, rekla bih „nemoguće“! Tako sam srećna što sam pogrešila – napisala je ona.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi