Zbog nje joj nije falilo majčinske ljubavi! Baka Milice Pavlović došla u Beograd (FOTO)

12.06.2021

17:01 >> 16:39

0

Pevačica nikad nije krila koliko je voli i koliko joj je zahvalna na svemu što joj je pružila

Zbog nje joj nije falilo majčinske ljubavi! Baka Milice Pavlović došla u Beograd (FOTO)
Copyright Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović nikada nije krila da je najsrećniji period njenog odrastanja upravo onaj koji je provela na selu kod bake i pokojnog dede, a sa druge strane Rada je, svojevremeno, zajedno sa Vladimirom, bila čest i rado viđen gost kod unuke u Beogradu. I posle njegove smrti, zbog koje je Milica svakako dugo tugovala, baka je nastavila da brine o svojoj mezimici, kao i ona o njoj.

Najskorija poseta nije mogla da prođe bez lepog provoda, ali i niza fotografija na Instagramu, kojima je pevačica pokazala koliko voli svoju baku.

Podsetimo, Milicu Pavlović podigli su upravo baka i deda, a ona im je na tome beskrajno zahvalna.

– Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Oni su se razveli i ja ne mogu da im sudim zbog toga. Ja sam rođena u Švajcarskoj, ali sam posle njihovog razlaza kao mala došla u dom bake i deke, koji su me odgajili. Ovo nije tužna priča i ne želim ničije sažaljenje. Ko zna zašto je tako moralo biti, a ja ne osećam da sam uskraćena od bilo čega – pričala je Milica „Svetu” jednom prilikom, a prenosili domaći mediji, pa nastavila: Ona je posle razvoda dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Iskreno, za sve ovo vreme nisam osetila da je nema u mom životu. Ne znači da se jednog dana nećemo čuti ili videti. Ipak, sada kada imam ovoliko godina nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede, tako da mi po tom pitanju ništa ne fali – tvrdila je ona.

– Najsrećniji period mog odrastanja bio je upravo taj sa njima na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete na to da stalno pomažete drugima. Naučite se pravim životnim vrednostima… Ja sam od malih nogu osećala da ću jednog dana biti pod lupom javnosti, tako da sam još tada razmišljala da ne uradim neke stvari zbog kojih bi se kasnije stidela. Baka i deka su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim, a i ja sam malo njih modernizovala, tako da smo nas troje odličan tandem – zaključila je tada pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike