Udaje se Vedrana Rudan za 16 godina mlađeg, a nosiće crnu venčanicu: Lik je pun života i voli me

17.06.2021

11:50 >> 13:34

0

Književnica se razvela nakon trideset godina braka jer je shvatila tokom pandemije da su ona i njen partner apsolutno različiti i da ne mogu više zajedno

Udaje se Vedrana Rudan za 16 godina mlađeg, a nosiće crnu venčanicu: Lik je pun života i voli me
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Novinarka i književnica Vedrana Rudan gazi osmu deceniju života, ali zbog njenog vedrog duha izgleda poput devojčice. Ona je na blogu Rudan.info ispričala svoju životnu priču da se nakon 30 godina braka rastala od svog supruga Ljubiše Drageljevića i da je spremna da uplovi u nove bračne vode.

Rudanova je zamolila za privatnost, a potom detaljnije objasnila zbog čega se razvela od svog dugogodišnjeg partnera.

– Nela me jutros pitala zašto sam se nakon trideset godina srećnog braka odlučila za razvod. Srećan brak? Korona je pokazala ko mi je muž i u kakvoj “sreći” živim. Skupa smo prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno. Ja volim torbe. Drvene, plastične, kožne, izrađene od slame, papira, stakla… Znam, torbe koštaju, ali život je jedan. Moj bivši muž misli da u našim godinama jedino ima smisla trošiti na preventivne preglede. Naterao me na kolonoskopiju, srećom uz anesteziju. Ode sedam torbi. I? Doktor je rekao, dođite na kontrolu za deset godina. Gde ću ja biti za deset godina? – počela je Vedrana, a onda istakla koji gest bivšeg ju je razočarao.

Tanjug/Jadranka Ilić

– Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!”. Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj – napisala je Rudanova.

Kažu da nakon kiše, dođe duga, tako je i u Vedraninom slučaju. Naime, ona je nakon razvoda našla novog momka koji je mlađi od nje 16 godina, a upoznali su se u jednoj radnji. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Rudanova je gledala u ljubičastu torbu.

Molim javnost za privatnost.

Posted by Službena stranica Vedrane Rudan on Среда, 16. јун 2021.

– On, mislim, moj budući muž, sasvim je drugi čovek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za menjanje oba kuka. Lik je pun života. Veseli se fudbalu, voli da pojede i popije, ne voli pesto, voli mene. Zaljubili smo se u jednoj predivnoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, ja sam gledala u ljubičastu torbu.

ATA Images

– Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne tačke, ja ću biti u crnoj venčanici koja će biti u skladu s njegovom košuljom. Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono – zaključila je Rudan.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike