Volim da popijem! Sale Tropiko o kafanskim noćima i supruzi: Rekao sam joj - Ja tebe ženim!

17.06.2021

17:42 >> 19:32

0

U intervjuu za 24sedam Aleksandar Cvetković otkriva sve o saradnji sa Petrom Božovićem, velikim boemom, ali i o svojim izlascima i nežnijoj polovini

Volim da popijem! Sale Tropiko o kafanskim noćima i supruzi: Rekao sam joj - Ja tebe ženim!
Copyright Aleksandar Cvetković, Tropiko bend, Foto: 24sedam/Goran Sivački

Aleksandar Cvetković, širokom auditorijumu poznatiji kao Sale Tropiko, počastio je publiku novim singlom koji nosi naziv „Vino”. Pevač je za pomenutu numeru snimio i spot, a sada je otkrio kako je došlo do saradnje sa Petrom Božovićem, koji ima zapaženu ulogu u ovom projektu.

Budući da je pesma „Vino”, prava kafanska numera, Sale je u intervjuu za 24sedam otkrio da li je i on boem u stvarnom životu.

Aleksandar Cvetković, Petar Božović, Foto: Goran Sivački

– Ovu pesmu sam zapravo ja radio sa Brajom, on je pisao tekst. Trebalo je da izgleda sve drugačije, performulisali smo je, ovo je neki tamburaški, kafanski momenat. Kada je već prva strofa napisana, znali smo da ćemo otići u tom smeru. Ova pesma je urađena već pre dve, dve i po godine. Kada samo to završili, imali smo projekat u rukama, imali smo najboljeg tamburaša. Kada smo napravili celu kompoziciju, tekst je bio toliko težak, velika ljubav, patnja u pesmi da nam je jednostavno bio potreban neko ko bi glumački izneo taj momenat. Ja nisam loš u glumi, ali nisam sa Fakulteta dramskih umetnosti (smeh). Skoro godinu dana smo razmišljali ko bi izneo tu ulogu i stupili smo u kontakt sa Petrom Božovićem. Poslali smo mu numeru, koja mu se odmah dopala, čovek je pripremljen došao na sastanak i to sa pesmom našeg zaboravljenog pesnika Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja”, što smo iskoristili za početak i kraj pesme – priča Sale za naš portal i otkriva da li je Božović imao posebne prohteve:

– Petar uopšte nije bio zahtevan, jedan od najvećih profesionalaca sa kojim sam sarađivao u životu i karijeri. Veoma mi je drago što smo uradili nešto zajedno. Puno mi je srce. Uradili smo nešto što će ostati za sva vremena. Mi (članovi benda) smo mladi momci, ali znamo da volimo, ali i da patimo.

Na pitanje da li je boem i koliko se često opija, Cvetković kaže:

– Ne volim da se opijam, nisam pretužan u životu, malo tužniji ljudi se više opijaju ili ko voli. Znam da budem boem i kad mi je teško, ali i kad nije. Volim kafanu, volim da se držim sa ljudima, da popijem dobro vino i da pričam dobre priče (smeh).

Petar Božović, Aleksandar Cvetković, Foto: 24sedam/Goran Sivački

Za razliku od pesme, u realnosti pevač ne pati zbog neuzvraćene ljubavi, a za naš portal on otkriva kako je znao da je njegova supruga, pevačica Jovana Pajić, ona prava.

– Čini mi se da svaki muškarac u određenom momentu zna da je ta osoba njegova životna saputnica, to ne može da se objasni. Mi smo sarađivali i ja sam njoj u jednom momentu rekao: „Ja tebe ženim”. To je neka Božija volja, osećaj o kojem se ne može pričati, znao sam da ću da je oženim i to je to – završava on.

Aleksandar Cvetković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike