Luna Đogani izašla iz porodilišta: Ćerku Miu odvela kući u suzama (FOTO, VIDEO)

19.06.2021

09:16 >> 14:35

0

Novopečeni otac, vidno ushićen, došao je po suprugu i bebu oko 11 sati

Luna Đogani izašla iz porodilišta: Ćerku Miu odvela kući u suzama (FOTO, VIDEO)
Copyright Luna Đogani i Marko Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani porodila se 15. juna, a danas je napustila GAK „Narodni front” i odvela svoju ćerku kući. Ekipa 24sedam porazgovarala je sa njom čim je izašla iz porodilišta, s raskošnim buketom u rukama, dok je njen suprug Marko držao nosiljku s bebom.

– Oporavila sam se koliko-toliko, malo se teško krećem pošto je carski rez bio na kraju, nešto se iskomplikovalo… Ali, bitno je da sam dobro, da sam srećna, idem kući, dobila sam bebu i emotivna sam – rekla je Luna kroz suze i osmeh.

Luna Đogani, Printscreen/ Youtube, 24sedam

Marko i Luna / 24sedam

Marko i Luna / 24sedam

– To ne može da se opiše… Ovo su suze radosnice! Baš sam pod adrenalinom. Svi će da pomažu, ali ću da se trudim da najviše Marko i ja radimo zajedno, da budemo zajedno. Treba oboje da učestvuju u tome da beba bude dobro. Mia je ista Marko, sva je na njega! Malo sam uplašena jer, očekuje me novi život, ali mnogo sam srećna, ne mogu da pričam! – zaplakala je ona ponovo.

Prethodno je novopečeni otac Marko došao po Lunu i bebu oko 11 sati i, vidno ushićen, kroz osmeh poručio:

– Kako ću da ponesem sve ovo, ljudi?

Zajedno sa suprugom Markom, podsećanja radi, devojčici je dala ime Mia i, kako je 24sedam na dan porođaja saznao – čim ju je rodila, uzela ju je u naručje.

– U 14.42 je stigla najlepša devojčica na svetu! Ovo je moj najsrećniji dan u životu! Naš plod ljubavi, živote. Nek nam je živa i zdrava, Mia – napisala je mlada mama na svom Instagramu kasnije, pošto se porodila.

Pročitajte još:

U okviru iste objave se i zahvalila svima na čestitkama.

Luna Đogani Miljković bebu je rodila carskim rezom.

Luna Đogani i Marko Miljković ATAImages/Antonio Ahel

U prvoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži otkako je postala majka, poručila je:

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15. jun 2021. u 14.42 rodila se najveća sreća ovog sveta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca… Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali… Mia, sreća, spokoj, raj.

Podsetimo, novopečeni tata je slavio rođenje ćerkice do ranih jutarnjih sati, a za portal 24sedam je otkrio kako se oseća, ali i šta je svojoj supruzi rekao nakon što mu je podarila naslednicu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike