Hari tvrdi jedno, a palata drugo? Detalji finansiranja princa isplivali u javnost!

24.06.2021

17:45

0

Opri Vinfri u velikom intervjuu naglasio je da ga porodica na taj način uopšte ne podržava, međutim prema podacima iz kuće Klerens, s bratom je uredno pode

Hari tvrdi jedno, a palata drugo? Detalji finansiranja princa isplivali u javnost!
Copyright Princ Hari; Profimedia

Princ Hari je voditeljki Opri Vinfri tokom velikog intervjua u martu tekuće godine ispričao kako ga porodica uopšte finansijski ne podržava, pa i na taj način, između ostalog, podigao ogromnu prašinu u javnosti. Međutim, prema najskorijim navodima stranih medija o godišnjem izveštaju kraljevske porodice – upravo je suprotno. Naime, princ Čarls je nastavio da finansira svog sina i nakon što je zajedno s Megan odstupio sa svih kraljevskih dužnosti.

Princ Hari Profimedia

Finansijski podaci porodice pokazuju kako je Čarls finansirao Harija i Megan sa računa kuće Klerens, namenjenog izdržavanju njegovih naslednika, kao i njihovih porodica. Hari je, pak, tvrdio da je „odsečen” još početkom prošle godine, te da sebe i suprugu izdržava tako što koristi račun koji mu je majka ostavila u nasledstvo. Zato se, kako bruje tamošnji mediji, sumnja da je Hari – „upecan” u laži i to kakvoj.

Megan Markl i princ Hari Profimedia

Naime, pomenuta kuća, kao i palata, redovno dostavlja ove izveštaje javnosti, koja sada besni „zbog laži mlađeg princa”, jer sudeći po njima – Hari i Vilijam su na ravne časti podelili čak 4.500.000 funti, a Hari je, navodi se, ozbiljno zbunio sve u razgovoru s Oprom, koji je trebalo da bude iskren.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike