Sem Azgari „kuva" od muke! Dok je pod očevom kontrolom, Britni ne sme da se uda i ima još dece

25.06.2021

06:12 >> 01:34

0

Na saslušanju 23. juna, pop princeza pobunila se i zbog toga što Džejmi Spirs drži sve konce i kada su njeni planovi za budućnost u pitanju, a tiču se por

Sem Azgari „kuva" od muke! Dok je pod očevom kontrolom, Britni ne sme da se uda i ima još dece
Copyright Britni Spirs i Sem Azgari Profimedia

Britni Spirs prekinula je tišinu 23. juna, na sudu, pa između ostalog otkrila i kako ima spiralu, te da joj je „zabranjeno da ostane u drugom stanju”. Takođe, iako to silno želi, ne može ni da se uda, kako to nije „po dogovoru”, dok je pod nadzorom oca Džejmija Spirsa. Njen partner Sem Azgari u ovom periodu velika joj je podrška, napominju strani mediji. Još ranije, naime, fotografisao se u „Free Britney” majici, ali i otkrio kako se oseća kada je pevačicin tata u pitanju.

Tada, u okviru Instagram „storija”, naglasio je kako „nije došao u Ameriku da bi mu neko onemogućio da slobodno živi i izražava se”, pa nazvao gospodina Spirsa „kretenčinom”.

– Važno mi je da se zna da nemam nimalo poštovanja prema nekome ko pokušava da kontroliše našu vezu i ko nam stalno na put stavi po kamen spoticanja. Po mom mišljenju, Džejmi je prava kretenčina. Neću da zalazim u detalje jer, kao i uvek, poštujem našu privatnost, ali u isto vreme, ja nisam došao u ovu zemlju da me neko sputava. Da se slobodno izražavam i živim – napisao je jednom prilikom mladi Sem.

Sem Azghari Instagram screenshot

Prema dogovoru uspostavljenom na sudu 2008, Britni Spirs nije dozvoljeno da se uda i rodi još dece, dok je pod kontrolom Džejmija Spirsa, njenog oca koji već i više od deset godina upravlja, pre svega, njenim finansijama.

Pročitajte još:

– Rečeno mi je da, sve dok je tako, ne mogu da se udam i rađam. Imam spiralu i tako se to kontroliše. Ali, ja zaslužujem da imam prava kao i bilo ko drugi, da imam još dece, da proširim porodicu. Imam prava na to – rekla je nedavno na sudu, prenose strani mediji.

Inače, Britni iz braka s Kevinom Federlajnom ima dvoje dece, sinove Šona i Džejdana. Trenutno, u stabilnoj je vezi s fitnes ekspertom Semom Azgarijem, koji je u ova teška vremena podržava bez pogovora.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike