Indi o incidentu sa nastupa: Dva muškarca su me tukla, imala sam hematom na glavi

26.06.2021

15:39 >> 14:52

0

Autor: D. Božović

Indira Aradinovć je tokom jedne svadbe doživela veliku neprijatnost kada su se dva muškarca neprimereno ponašala, a ona im je uzvratila pesnicom, nakon čeg

Indi o incidentu sa nastupa: Dva muškarca su me tukla, imala sam hematom na glavi
Copyright Indira Aradinović Indi, Foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica Indira Indi Aradinović podelila je sa publikom neprijatno iskustvo koje je doživela na jednoj velikoj svadbi u inostranstvu. Kako kaže, u pitanju je bilo gala slavlje, na kom su pevala brojna velika imena muzičke scene, a samo njoj se dogodio peh.

Naime, svojih izgledom, ona je privukla pažnju jednog gosta koji se neprimereno ponašao, a ona je rešila zbog toga da se obračuna sa njim, a nakon toga je ušla su sukob sa dva muškarca, od kojih je dobila batine.

Indira Aradinović Indi, Foto: Printscreen Kurir TV

– Mene su (žene) jurile da me ubiju. Jedna me jurila da mi seče kosu, na svadbi u Parizu, gurnula me je, bilo je svašta kod mene. Njihovi muškarci su mene gledali, da je tu bilo nešto više, ja bih rekla. Ja sam imala pakao u prošlosti. Imala sam najgori i najsuroviji peh na romskoj svadbi, gde sam ja pesnicom sam „nabola” muškarca koji se neprimereno ponašao i dobila sam brutalne batine od dva muškarca, gosta. Tu se svadba zaustavila, bila je to velika svadba sa mnogo naših zvezda – Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Đani, Ilda Šaulić, Aleksandra Bursać…Moj potez nije bio pametan, ja tamo nisam bila sama, mogla sam da se obrtim menadžeru, samo sam sebi napravila gore. Imala sam hematom na glavi, na butini, bila sam brutalno pretučena… – rekla je Indi u emisiji „Kontra šou.

Indi Aradinović ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Aradinovićeva već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa zagonetnim partnerom iz Danske, a jednom prilikom pratiocima je poručila da njegov identitet čuva do daljeg od znatiželjnih pogleda.

– Ima vremena, saznaćete ko mi je dečko kada ja to odlučim da vam predstavim…Ispijanje kafice sa mojim dragim… I smehotresno komentarisanje znatiželjnih skrivenih persona, koje danima šalju zahteve na njegov profil. Zar ste stvarno mislili da nismo jedno? – napisala je ranije Indi na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike