Lukas ga je „izrešetao"! Ivana Selakov o prvom „dejtu" sa suprugom Peđom, kog je upoznala na Fejsbuku

27.06.2021

16:13 >> 15:33

0

U tom periodu, još je bila jedna od članica grupe Bjuti kvins i spremala se za Beoviziju

Lukas ga je „izrešetao"! Ivana Selakov o prvom „dejtu" sa suprugom Peđom, kog je upoznala na Fejsbuku
Copyright Ivana Selakov ,,Premijera - Vikend specijal" screenshot

Ivana Selakov prisetila se gostujući u jednoj emisiji upoznavanja i prvog sastanka sa sadašnjim suprugom Peđom, na kog je isprva „naišla” na društvenoj mreži Fejsbuk. U tom periodu, još je bila jedna od članica grupe „Bjuti kvins” i spremala se za „Beoviziju”, a pored drugarica – i Aca Lukas joj je „držao stranu”, kada je njena sada velika ljubav u pitanju.

Pročitajte još:

– Tad je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na „Evroviziji”… Bila sam članica grupe „Bjuti kvins” i spremale smo pesmu za „Beoviziju” i meni je Marko Kon rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tad nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika. Poslao mi poruku je da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo mi krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima – počela je pevačica, pa nastavila o prvom „dejtu”.

– Nakon tri meseca dopisivanja, mi smo se videli. Opet je i to vezano za Acu Lukasa. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice i, u istom lokalu je bio Aca sa svojim društvom. Ja kažem njemu: „Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom”. Kaže meni Aca: „Ne brini, to ću ja da preuzmem”. I, sad, sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas i dolazi Peđa i vidi mene sa njim. On se oduzeo! I onda je krenulo Acino „rešetanje”. Ali prošao je test i nastavili smo da se viđamo… 13 godina je prošlo, sad imamo ćerku. Sad da mi neko ispriča, ne bih verovala. To se tad desilo i, eto – zaključila je Ivana u „Premijeri – Vikend specijalu”.

Ivana Selakov ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike