Fotografija uzburkala društvene mreže! Stoja se prepolovila: Obukla kratku crnu haljinu, a struk ne može da joj bude tanji! (FOTO)

30.12.2020

11:27 >> 15:36

0

Pevačica je mnoge iznenadila novim izdanjem, ali još nije otkrila kako je smršala

Fotografija uzburkala društvene mreže! Stoja se prepolovila: Obukla kratku crnu haljinu, a struk ne može da joj bude tanji! (FOTO)
Copyright Stoja Novaković ATAImages/ Antonio Ahel
pročitajte još

Stoja Novaković uvek nasmeje publiku komentarima o tome koliko voli da jede, te da ne mari za liniju, ali izgleda da je ipak uspela da smrša.

Pevačica je prijatno iznenadila fanove na Instagramu stajlingom u crnoj kratkoj haljini i nema ko od njih nije komentarisao njen novi imidž. Stoja je vidno mršavija, a osim što su joj se stanjile noge, struk joj je veoma vitak. Iako je ispod selfi fotografije pohvalila novu frizuru, to ipak nije došlo do izražaja kao njena znatno manja kilaža.

Ono što je njenim pratiocima najveće iznenađenje, jeste i to što Novakovićeva može brzo da se ugoji, ali po svemu sudeći i brzo da smrša. Slike koje je nedavno objavljivala na ovoj društvenoj mreži, pokazale su da je pevačica pre samo mesec dana bila punija.

pročitajte još

Međutim, izgleda da je Stoja odlučila da u novu 2021. godinu uđe u punom sjaju, pa je “probušila kašiku”, što je odmah dalo rezultate.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike