Milica Todorović o odnosu sa Brenom i Popovićem: Saši treba dići spomenik, a nju nikad nisam zvala (VIDEO)

30.06.2021

18:45 >> 16:54

0

Pevačica je karijeru započela u Grandu, a od direktora Zvezda Granda ima uvek podršku za sve što radi, dok sa starijom koleginicom nije ostvarila takav odno

Milica Todorović o odnosu sa Brenom i Popovićem: Saši treba dići spomenik, a nju nikad nisam zvala (VIDEO)
Copyright Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović se sinoć preplanula u uskoj žutoj haljini pojavila na promociji romana „Izgubila sam sebe” Vesna Dedić. Pevačica je prethodnih nedelja bila veoma vredna, izbacila je tri pesme, a sada je rešila sebi da priušti zasluženi odmor.

Sa istog se vratila puna utisaka, a predstavnike medija je zanimalo da li je bilo udvarača, da li se zaljubila, ali i kakav odnos ima sa Lepom Brenom i Sašom Popovićem.

– Išla sam na odmor, a pre toga sam uradila tri nove pesme i tri spota, bila sam jako vredna i mislim da sam zaslužila taj odmor – rekla je Todorovićeva za medije, među kojima je bila i ekipa portala 24sedam, a onda se osvrnula na Egipćane koji su je obasipali komplimentima.

Vesna Dedić, Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Oni su jako šašavi, harizmatični. U fazonu su: „Zdravo drugarice”. Znaš kako su me zvali u Egiptu? „Hello, five star”. („Zdravo, pet zvezdica”). Oni su tamo čuli da sam ja pevačica, to je bilo ludilo svaki dan, na plažama. Nije bio nijedan šejk, nije. Naučili su oni malo i srpski – „Kako si lepa”, „Ti sestra moja” – priča Milica, pa dodaje da li je i tokom ovog putovanja imala bračne ponude.

Milica Todorović, 24sedam/Danica Božović

– Ove godine nisu nudili nikakve kamile. Ovo je moj treći put kako idem za Egipat, a prvi put kada sam išla, pre 10 godina. Tada sam bila sa Radetom Kovačevićem i mi smo zajedno išli na taj odmor. Sećam se da su mu tada nudili 12 kamila za mene. Bili smo u šoku, a to je kod njih je to normalno. Onda su me pitali da li imam sestru, a ja kažem: Za sestru 20 kamila. (smeh). Kada se šetaš oni dobacuju: Hej, ti, lepa, ks, ks – kaže Todorovićeva, pa otkriva da li se ovog leta zaljubila:

– Pa leto bre prolazi već. Pa ja uvek volim da se zaljubim, to je najlepši osećaj na svetu, ali mislim, čekam.

Jedna od tri pesme koje je snimila nosi naziv „Izgubila sam sebe”, a pevačica kaže da je bio pravi izazov otpevati ovakvu numeru.

24sedam/Danica Božović

– Pesma je bila zaista teška, ja sam je pevala tri sata u studiju. Ovo je španska melodija i kada sam čula kako je ovo španska pevačica otpevala, ja sam se pitala da li ja to mogu. Ja sam se u studiju grebala, imala sam kapljice znoja da bi to ispalo kako je ispalo.

S obzirom na to da je započela karijeru u „Zvezdama Granda“, Milica otkriva da li je ikada za savet pitala Lepu Brenu ili Sašu Popovića.

– Brenu nikad nisam zvala jer nikada nismo ostvarile takav odnos. Naravno da je cenim i poštujem ovako kada se vidimo. A Sašu uvek, mogu da ga pozovem u bilo koje doba dana ili noći. Ja sam jednom prilikom i rekla da Saši treba dići spomenik, jer je on takav profesionalac. On je prema svima nama koji smo se takmičili u „Zvezdama Granda“ se postavio kao član porodice, kao tata. Za tog čoveka nemam da kažem ništa loše.

Lepa Brena, Foto: A.A./ ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike