Aleksandra Mladenović o slavlju Šaulića i odnosu sa Mihajlom: Otpevala sam mu nekoliko pesama

04.07.2021

16:05 >> 16:09

0

Pevačica je pevala u prestoničkom restoranu na proslavi povodom rođenja ćerke Luke Adžića

Aleksandra Mladenović o slavlju Šaulića i odnosu sa Mihajlom: Otpevala sam mu nekoliko pesama
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu Aleksandru Mladenović, porodica Šaulić je pozvala da im peva na slavlju organizovanom povodom rođenja ćerke Luke Adžića, unuka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Atmosfera je bila na zavidnom nivoua, a za dobru zabavu pobrinuli su se Aleksandra i Ljuba Perućica. Pevačica je u emsiji Premijera – Vikend specijal” otkrila kako je prošao susret sa Mihajlom Šaulićem, s obzirom na to da su ih mediji ranije dovodili u vezu.

ATAIMages/ Antonio Ahel

– Nisam se izljubila, pružila sam mu ruku. Korona je ipak, pa bolje da bude distanca. (smeh) Mihajlo je predobar momak, jako je kulturan i imam samo reči hvale o njemu da kažem. Što se tiče ljubavi, ne znam zaista kakav je. Nisam u vezi s njim, ja sam sama. Otišla sam tamo kao pevačica, vole da me slušaju i meni je drago da je tako. Lepo sam se provela tamo. S Mihajlom sam bila na socijalnoj distanci, ali i njemu sam otpevala par pesama – priznala je pevačica.

Mihajlo Šaulić, Antonio Ahel/ATAImages

Spekulisalao se i da je Mladenovićeva dobila veliki bakšiš, a kako je ovo svim pevačima tabu tema, ona se samo slatko nasmejala i vešto izbegla odgovor na pitanje.

– Bilo je lepo, svakako – dodala je ona.

Aleksandra Mladenović, Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike