Aco Pejović o Lukasu i kolegama koje pišu knjige: Jedna moja noć je zanimljivija nego njihov život

04.07.2021

21:39 >> 20:30

0

Pevač je pohvalio rad i karijeru svog kolege Ace i istakao da je on taj koji treba da napiše autobiografiju, za razliku od drugih koji se vode samo aktuelnim

Aco Pejović o Lukasu i kolegama koje pišu knjige: Jedna moja noć je zanimljivija nego njihov život
Copyright Aco Pejović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prijateljstvo između Aca Pejovića i kolege Ace Lukasa traje godinama. On je otvoreno ispričao kakvo mišljenje ima o svom drugu, o njegovoj autobiografiji, ali i svim ostalim pevačima koji su podlegli trendu pisanja knjiga.

Na samom kraju knjige „Ovo sam ja“, ali i na promociji iste, Lukas je ukazao poverenje Pejoviću i izjavio da je on osoba kojoj bi poverio da brine o njegovoj porodici ukoliko mu se nešto desi.

24sedam/Goran Sivački

– On je to rekao i na samoj promociji knjige i hvala mu naravno na tom ukazanom poverenju. Aca je moj 100-godišnji prijatelj, brat i drug. Njegova deca su za mene kao i moja i ne samo njegova nego svih mojih prijatelja i kumova i oni to znaju – rekao je on.

Kako je Lukas je nedavno objavio autobiografiju, koja je izazvala veliku pompu na estradi, ali i u medijima, a Pejović je stao u obranu folk pevača, istakavši da je njegov život bio toliko buran, te da je i te kako vredno sve dogodovštine pretočiti u stranice.

Antonio Ahel/ATAImages

– Aca je čovek koji ima šta da kaže o svom životu, prošao je mnogo toga što će malo ko proći za pet života. Ovi što ga pljuju i govore da on nije vredan da to piše malo su se… Ne bih se složio s njima da Aca nije zaslužio da piše svoju biografiju, naprotiv – jeste. Još uvek mi nije dao knjigu pa ne mogu da pričam, ali znam da ima o čemu da piše – rekao je Pejović.

Na pitanje da li bi napisao knjigu o svom životu, on je istog momenta dao negativan odgovor.

– Ne bih zato što su neke stvari moje i samo moje, ali naravno, nemam ništa protiv da neko to uradi i da piše, ali kad bi imao o čemu. Smešno mi je ko sve piše knjigu, a ima ih dosta u zadnje vreme i pevačica i svakoga koji pišu, a jedna moja noć je zanimljivija nego njihov ceo život i onda prodaju dve knjige, ostalo podele, a onda to završi ko zna gde – rekao je Pejović u emisiji „Sceniranje“.

24sedam/ Goran Sivački

Pročitajte još

Podsetimo, ekipa portala 24sedam je pratila Lukasovu promociji knjige u Pozorištu na Terazijama, na kojoj su prisustvovala velika imena javne scene poput: Jelena Bačić Alimpić, Mima KaradžićVanja BulićMirjana Bobić Mojsilović i Dragan Džajić Džaja, Marija EgeljaAco Pejović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike