Pljačka je od Kim Kardašijan napravila drugačiju osobu: Nosi lažan ili iznajmljen nakit

06.07.2021

13:27 >> 13:41

0

Rijaliti zvezda objašnjava da je ranije mislila da je u centru pažnje zbog skopocenosti koji ima na sebi, a danas je stare navike promenila

Pljačka je od Kim Kardašijan napravila drugačiju osobu: Nosi lažan ili iznajmljen nakit
Kim Kardašijan Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan se u specijalnoj emisiji, povodom kraja emitovanja porodičnog rijalitija “U korak sa Karadašijanovima” prisetila trenutka kada je bila opljačkana 2016. godine i kakvu je pouku izvukla iz tog perioda.

– Kim, pljačka je promenila svima vama život. Kako je ona uticala na tvoju dnevnu rutinu? – glasilo je pitanje voditelja.

Kim Kardašijan Profimedia

– Što se nakita tiče, ili je pozajmljen ili je lažan. U kuću ne unosim skup nakit. Dam ga obezbeđenju pre nego što uđem u kuću. Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac. Tako više ne mogu da živim – priznala je Kim, pa objasnila šta ju je ova pljačka naučila.

– Pozitivno iz svega toga je što sam bolja osoba. Drugačija. Morala sam da imam najbolji auto, garderobu .Mislila sam da sam zbog toga glavna, da me to čini onim što jesam. Ono što sam cenila pre tog događaja je nešto sasvim drugo u odnosu na sada. Lepo je kad se ovako obučeš, ali ja nisam ja zbog odeće – završila je Kim.

Kim Kardašijan, Profimedia

Podsetimo, tokom pariske nedelje mode 2016. godine, Kardašijanka je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.

Inače, Kim je trenutno u fazi razdvoda od svog partnera Kanjea Vesta sa kojim je sedam godina bila u braku. Ona je ranije izjavila da svom još uvek zakonitom suprug nikada neće uskraćivati pravo da vidi decu.

Kim Kardašijan, Kanje Vest, Profimedia

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi