Po izlasku iz zatvora slavni komičar se vraća šoubiznisu: „Svet želi da vidi Kozbija“!

07.07.2021

18:14 >> 17:34

0

Autor: Marija Mitić

Najviši sud u Pensilvaniji ukinuo je u sredu osuđujuću presudu za Bila i naložio puštanje iz zatvora, rekavši da nikada nije trebalo da se suočava sa op

Po izlasku iz zatvora slavni komičar se vraća šoubiznisu: „Svet želi da vidi Kozbija“!
Bil Kozbi - Copyright Profimedia

Bil Kozbi izašao je zatvora gde je proveo više od dve godine zbog presude o seksualnom zlostavljanju. On je najavio povratak šoubiznisu iako mu je popularnost prilično narušena nakon ovog skandala.

Naime, glasnogovornik Andre Vajat rekao je za „TMZ“ da Kozbi planira da nastavi da se bavi komedijom, kao i da ga je željna publika, a najavio je i dokumentarnu seriju o glumčevom životu. Serija bi trebalo da ima pet epizoda, a najavljeni su i intervjui koji su već snimljeni sa glumcem, njegovom porodicom i još nekoliko slavnih osoba iz njegovog okruženja.

„Svet želi da vidi Kozbija“, rekao je glasnogovornik, a otkriveno je da Bil piše i knjigu s Frederikom Viliamsom, koja će govoriti o njegovom slučaju i zatvorskom iskustvu.

Bil Kozbi, Foto: Profimedia

Podsećanja radi, Najviši sud u Pensilvaniji ukinuo je u sredu osuđujuću presudu za Bila Kozbija i naložio puštanje iz zatvora, rekavši da nikada nije trebalo da se suočava sa optužbama nakon što je pre više od 15 godina sklopio sporazum sa prethodnim okružnim tužiocem da neće biti daljih procesa.

Odluka Vrhovnog suda doneta je nakon što je Kozbi odslužio više od dve godine potencijalne kazne od tri do deset godina nakon presude iz 2018. godine.

Nekadašnji komičar i glumac bio je najpoznatiji po ulozi simpatičnog supruga i oca u televizijskoj humorističkoj seriji iz 1980-ih “The Cosby Show“, stekavši nadimak “Američki tata”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike