Ksenija Knežević umesto oca izabrala novac, pa napravila pravu pometnju

08.07.2021

23:49 >> 23:04

0

Pevačica je dobro poznata po zbijanju šalja, a zbog njenog odgovora da bi se pre odlučila da pronađe 20.000 evra, nego da njen tata osvoji pobedu na Evroviz

Ksenija Knežević umesto oca izabrala novac, pa napravila pravu pometnju
Antonio Ahel/ATAImages.

Ksenija Knežević, članica grupe „Hurricane” i ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza bila je gošća poslednje emitovane emisije „Amidži šou” kada je svojim odgovorima nasmejala čitav milionski auditorijum.

Naime, u okviru igre „ili-ili”, Ognjen Amidžić je tokom seta pitanja upitao Kseniju da li bi više volela da njen otac, Knez, pobedi na Evroviziji ili da pronađe 20.000 evra.

Printscreen/ Instagram/ Knez

– Ja da nađem 20.000 evra – rekla je ona bez razmišljanja što je navelo sve na smeh u studiju emisije.

Knez je ranije ispričao da je odgajio dve ćerke i da je svaka uspešna na svoj način.

ATAImages/Antonio Ahel

– Ksenija i Andrea su divna deca. S druge strane, Ksenija je uspešna. Jako dobre i kvalitetne devojke su članice grupe „Hurricane“. Veoma talentovane, ceo taj spoj donosi siguran uspeh. Srećan sam i ponosan. Izuzetno dobre i poprilično odudaraju od velikog dela estrade. Kada su u pitanju zamerke na Ksenijin račun, uglavnom su vezane za privatni odnos. Kada mi se ne javi na vreme, zapostavi određene ljude… Koliko god imaš obaveza, moraš da se javiš, napraviš ustupak. Ali zadovoljan sam, jer svaki moj savet posluša i uvaži. Ko će je bolje savetovati nego roditelj – rekao je Knez ranije za Blic.

Nenad Knežević Knez ATAImages/Antonio Ahel

Pevač je takođe istakao da ga Ksenija često i pita za savet, s obzirom na to da se bave istim poslom.

– Pita, da. I uglavnom prihvata to i oslanja se na te moje savete i iskustvo, definitivno. Pomalo je kritikujem, ali taman koliko treba – pričao je Knežević nedavno.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi