Problemi su ih doveli do misli o suicidu: Ove holivudske zvezde su priznale kroz šta su sve prošle zbog borbe sa depresijom

15.12.2020

20:16 >> 20:49

0

Autor: Z. T.

Sada je sve iza njih, a jedan je čak i pokušao da izvrši samoubistvo

Problemi su ih doveli do misli o suicidu: Ove holivudske zvezde su priznale kroz šta su sve prošle zbog borbe sa depresijom
Copyright Profimedia

Kao i obični ljudi, tako i holivudske zvezde imaju problema sa mentalnim zdravljem. Ova tema je i dalje za neke tabu. Svakako je nešto o čemu se ne priča dovoljno, a problemi kao što je depresija odnose živote svakoga dana. Mnogo je i poznatih ličnosti koje su sebi oduzele život nakon bitke sa depresijom, ali postoje i one koje su hrabro progovorile o njima, potražile pomoć i oporavile se, mada kažu da je to teška i kompleksna borba i da je najbitnije da se čovek sa svojim problemima suoči kako bi uspeo i da ih reši.

Lejdi Gaga

Pevačica Lejdi Gaga otkrila je da se dugo borila sa depresijom, o čemu je otvoreno govorila u razgovoru za muzički magazin “Gaga”.

– Totalno sam bila odustala od sebe. Mrzim što sam slavna. Osećam se istrošeno i iskorišćeno. Ne vidim poentu svog života, osim što sam potrebna roditeljima i sestri, koji su mi uvek tu kao najveća podrška. To je ono o čemu sam svakodnevno razmišljala tokom protekle dve godine – istakla je pevačica.

Lejdi Gaga, Instagram/printscreen

Na pitanje da li je nekada pomišljala da digne ruku na sebe u tim trenucima slabosti, ona je iskreno odgovorila.

– Da. Živela sam u kući u kojoj su me moji saradnici nadzirali svakodnevno jer iskreno brinu o meni. Strahovali su da ću se ubiti. Trenutno pronalazim načine kako da ponovo volim ženu koju sam nazvala Lejdi Gaga. Ipak, mrzim što sam postala poznata”, iskrena je Gaga i dodala da joj je popularnost veoma teško padala – rekla je tada popularna pevačica.

Džoni Dep 

Popularnog glumca i zavodnika, u jednom periodu života ponela je slava pa je imao problema sa narkoticima, alkoholom i depresijom o čemu je i javno govorio.

Profimedia

U jednom intervjuu, Dep je otvoreno progovorio i o depresiji u koju je upao, a koja je bila prouzrokovana razvodom braka od Amber Herd.

– Bio sam pao toliko nisko da sam verovao da niže ne mogu – rekao je Dep i dodao da nije mogao da podnosi bol svaki dan.

Eminem

Jedan od najvećih idola mladih ali i nešto starijih, Eminem, ikona je repa od 1997. godine. Njegovo detinjstvo je bilo izuzetno teško, kao i rana mladost koju je opisao u poluautobuiografskom filmu “8 milja”.

Patio je od emocionalne traume kada su ga roditelji napustili, te se u potpunosti oslonio na devojku Kim. I ona ga je potom napustila, i zabranila mu da viđa kćerku.

Malo prie izlaska singla “The Real Slim Shady”, Eminem se pokušao ubiti. Na sreću, preživeo je, a fanovi i dalje mogu uživati u njegovom talentu. Eminem je vlasnik mnogih vrednih nagrada poput VMA, MTV, Oskara i verovatno sve što se može osvojiti u muzičkom svietu.

PROČITAJTE I:

Bred Pit pokazao humanu stranu: Viđen kako raznosi i deli kutije sa hranom (FOTO)

Lejdi Gaga jedva čeka da zaigra u filmu Ridlija Skota!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike