Može i skromno, a ne samo skupo: Ceca nakon 10 godina obukla istu haljinu (FOTO)

09.07.2021

12:16 >> 12:36

0

Pevačica se fotografisala posle jedne decenije ponovo u identičnoj odevnoj kombinaciji i time pokazala da joj skupoceni komadi odeće ne predstavljaju zadovol

Može i skromno, a ne samo skupo: Ceca nakon 10 godina obukla istu haljinu (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović privukla je veliku pažnju javnosti svojim stajlingom kada je izašla sa prijateljicama na večeru dok je boravila na Kipru. Naime, iako bi u prvi mah svi pomislili da je u pitanju sasvim obična kombinacija, ipak, to nije samo plava lepršava haljina, u pitanju je letnja haljinica koju je pevačica nosila čak pre 10 godina.

Fanovi Ražnatovićeve su odmah primetili da je pevačica obukla identičnu kombinaciju kao i pre jedne decenije, pa je odmah pohvalili.

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen Twiter

– „Ceca koja nosi istu haljinu preko 10 godina, svaka čast”, „Ja volim ovako nešto, znači da nije opterećena”, „Ovo je za pohvalu zaista”, „Verujem da su joj te stvari na Kipru i da ih nosi kad je tamo” – bili su samo neki od komentara fanova na Tviteru.

Iako na sebi gotovo uvek ima skupocenu garderobu i raznorazne modne detalje, za koje bi mnogi rekli da koštaju čitavo bogatstvo, pevačica je ovako pokazala da nije opterećena onime što nosi.

Podsetimo, Ceca se prilikom vakcinacije pojavila u opuštenom izdanju, a čitavoj javnosti je tada za oko zapala torba iz nove kolekcije brenda „Chanel” čija se vrednost u zavisnosti od veličine kreće od 4.000 do 6.000 evra, ali i sat marke „Rolex Daytona”, koji košta kao stan – čak 40.000 evra!

Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike