Cipka se jedva odbranila od nepristojnog gosta: Na kraju sam ga izudarala torbom punom šminke!

09.07.2021

19:16 >> 18:56

0

I posle nastupa, pokušavao je da ostvari kontakt s pevačicom, zbog čega je morala oštro da odreaguje, objašnjava ona

Cipka se jedva odbranila od nepristojnog gosta: Na kraju sam ga izudarala torbom punom šminke!
Copyright Aleksandra Tadić Cipka ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Tadić Cipka prisetila se neprijatnosti s jednog nastupa, a i posle njega, kada se jedva odbranila od nepristojnog gosta koji je pošto-poto želeo da ostvari kontakt s njom. Sve je počelo pred fajront u jednom klubu u kom je pevala, ispričala je Cipka „Grand onlajnu”, pa dodala da se bojala da će joj izvesni muškarac uzvratiti, pošto je bila upotrebila silu.

– Bio je bezobrazan i nepristojan… Bila sam umorna i desetak minuta pred kraj sam ignorisala ono grljenje i dozivanje: „Hej, je l’ može još jedna pesma?” Međutim, jedan muškarac je bio uporan. Završila sam nastup, izašla na parking i iz mraka je izleteo, raširio ruke i hteo da me zagrli. Ja mu dva puta kažem: „Pomeri se, čoveče”, ali nije vredelo. Krenuo je ka meni. I onda sam morala da uzvratim. Imala sam ogromnu torbu punu šminke i toliko sam ga udarala po glavi, da sam se posle uplašila da će mi vratiti – iskrena je bila ona.

Šta se s njim posle desilo, priznaje – ne zna.

– Nisam ga pretukla, ali je možda imao potres mozga (smeh) Ne znam, nije mi se javljao. Ako me prepozna sad na televiziji, da zna da sam to bila ja – poručila je na kraju ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike