Oglasio se Darko nakon što je Marina otkrila da se nada pomirenju: Progovorio i o odnosu s Barbarom

10.07.2021

08:50 >> 09:08

0

Autor: Marija Mitić

Folker pokušava da sačuva intimu koja zanima široku javnost, a uskoro će se i odseliti iz Srbije zbog skandala koji ga prate

Oglasio se Darko nakon što je Marina otkrila da se nada pomirenju: Progovorio i o odnosu s Barbarom
Copyright Darko Lazić, Foto: A.A./ATAImages

O novoj vezi Darka Lazića već dugo se spekuliše, a njegova sadašnja izabranica navodno je pevačica Barbara Bobak sa kojom u poslednje vreme često nastupa, zbog čega su glasine i počele.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa koleginicom, folker je kratko rekao -U najboljim, ne želeći da otkrije pravo stanje stvari.

Kako je već prethodno govorio, Darko planira da se odseli iz Srbije, a nameračio se na Švajcarku gde želi da pokrene sopstveni biznis.

Barbara Bobak i Darko Lazić, Printscreen Instagram/Barbara Bobak

– Nisam se još preselio, u Švajcarsku ću, jedva čekam. Hoću da pokenem sebi neki posao, moj plan je da otvorim restoran.

Darko i njegova bivša verenica Marina Gagić, raskinuli su pre oko pet meseci o čemu su javnost tek nedavno obavestili. Nakon što je Gagićeva za domaće medije izjavila da Darko želi da se pomire, te da pokušava da sa njom obnovi kontakt, Lazić kaže:

– To je nešto naše, to samo mi možemo da znamo, ne bih da iznosim detalje, kaže Lazić za Blic, a potom dodaje:

A.A./ATAImages

– Kad dođe vreme znaće se. Sa Marinom sam u normalnim odnosima, okej je. Jednostavno imamo dete i brinemo o njemu, on je najbitniji, sve ostalo je nebitno – rekao je Darko.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike