Može li dalje od ovoga?! Zbog jednog poteza svi ponovo pričaju o kontroverznom Damijanu Davidu!

10.07.2021

11:09 >> 11:11

0

Autor: Marija Mitić

Ekstravagantni pevač je podigao pravu buru na internetu pozirajući u ženskom donjem vešu

Može li dalje od ovoga?! Zbog jednog poteza svi ponovo pričaju o kontroverznom Damijanu Davidu!
Copyright Damijano David, Foto: Profimedia

Kontroverzni pevač Damijano David, koji je ove godine sa grupom “Maneskin” pobedio na Evroviziji, prikupio je brojne simpatije svojim smelim i ekstravagantnim izgledom.

Dokle je spreman da ide u svojim odevnim kombinacijama, možemo samo da pretpostavljamo, pogotovo sada, kada je otišao korak dalje i nadmašio sve svoje dosadašnje stajlinge.

Naime, Damijano je pozirao u brushalteru dok je na nogama imao čipkane, samodržeće čarape, i salonke sa visokom potpeticom, a ovaj look upotpunio je bisernom ogrlicom.

Damiano David, Foto: Profimedia

“Želim da budem tvoja se*s igračka, želim da budem tvoj učitelj”, citirao je tekst svoje pesme na ovoj slici frontmen “Maneskina”, koju možete pogledati OVDE!

Po svemu sudeći, uskoro će izaći njihov novi spot upravo za pesmu “I Wanna Be Your Slave”, koja je na našim prostorima postala veliki hit, a fanovi su Davidovim izgledom na ovoj fotografiji oduševljeni, što su pokazali kroz komentare.

“Damiano izgleda bolje u brushalteru od mene”, “On jednostavno može sve”, “Vrisnula sam”, “Nek radi šta hoće, meni je uvek se*si”, samo su neki od komplimenata koje je pobrojao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike