Svet bruji o ovome: Princ Hari i Megan Markl uskoro kao sav normalan svet?

16.12.2020

08:14 >> 08:39

0

Autor: Z. T.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa ugostiće i produciraće podkast koji gradi komunikaciju zasnovani na iskustvu, narativima i zajedničkim vrednostima

Svet bruji o ovome: Princ Hari i Megan Markl uskoro kao sav normalan svet?
Copyright Megan Markl i princ Hari Profimedia

Vojvotkinja i Megan Markl i princ Hari potpisali su partnerstvo sa “Spotify” na osnovu kog će ovu platformu koristiti za objavljivanje podkasta.

Njihovi podkasti će biti specifični po tome što će podržavati različitosti, tu će moći da se čuju priče iz različitih uglova, piše Gardijan.

Megan Markl i princ Hari,
Profimedia

U najnovijem poduhvatu para učestvovaće i njihova novoosnovana kompanija “Archewell Audio” u ekskluzivnom partnerstvu sa “Spotify. Proizvodiće programe koji će zabavljati publiku širom sveta.

– Ono što volimo u podkastu je to što nas podseća da odvojimo trenutak i slušamo, i da se povežemo jedni sa drugima, bez ometanja. Sa svim izazovima u 2020. godini, nikada nije bilo važnije za to jer kada čujemo jedni druge, i kada čujemo priče drugih, mi se podsećamo koliko smo svi povezani – naveo je par u saopštenju.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa ugostiće i produciraće podkast koji gradi komunikaciju zasnovani na iskustvu, narativima i zajedničkim vrednostima.

Printscreen: Instagram/@meghanmarkle_official

Tokom ovog meseca “Archewell Audio” u partnerstvu sa “Spotify Gimles Studio” objaviće praznični specijal u kome će ugostiti par, i u kome će biti reči o nadi i saosećanju.

Prva serija podkasta očekuje se sledeće godine, ali najava njihovog prazničnog specijala već može da se čuje.

PROČITAJTE I:

Kris Prat javno čestitao rođendan supruzi Kertin Švarceneger, a onda su mu se pridružili i njeni otac i majka (FOTO)

Kris Džener će prva voziti automobil marke koja je mnogima večni san (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike