Milica Pavlović priželjkuje da joj se javi Vin Dizel: Kada me vidi, pašće u nesvest!

12.07.2021

18:53 >> 18:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je jednom prilikom izjavila da bi samo sa njim snimala eksplicitne scene

Milica Pavlović priželjkuje da joj se javi Vin Dizel: Kada me vidi, pašće u nesvest!
Copyright Milica Pavlović, Foto: A.A./ATAImages

Pored nastupa i brojnih putovanja, pevačica Milica Pavlović ovog leta polako privodi kraju snimanje serije “Pevačica”, Gage Antonijevića, u kojoj tumači glavnu ulogu.

Ona ne krije da je imala tremu, ali pre svega osećaj velike odgovornosti tokom snimanja ovog ostvarenja, čije se emitovanje najavljuje za septembar.

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

– Samim kada sam saznala ko stoji iza serije, a to je Gaga Antonijević i Nataša Drakulić i kakva je ekipa, već to je za mene bio teret. Pored toga dobijam i ulogu pevačice, znači u pitanju je glavna uloga i serija će se emitovati na nacionalnoj televiziji i naravno da postoji neka doza odgovornosti – rekla je pevačica, dodajući da je serija već dobila i drugu sezoni i da će gledaoci imati priliku da je gledaju i u nastavku.

Kako je jednom izjavila da bi samo sa Vinom Dizelom snimala eksplicitne scene, Milica se našalila i na taj račun, pa za Kurir prokomentarisala da će slavni glumac sigurno “pasti u nesvest kada je vidi u seriji”.

Profimedia

– Ma, on će pasti u nesvest kada me vidi u seriji i kako sam ja to odglumila. Angažovaće svoj tim da dođe, kako znaju i umeju da dođu do mene. Naravno, ja neću pristati na prvu, mora malo da se potrudi – rekla je kroz smeh Milica Pavlović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike