Poznata influenserka napadnuta u Podgorici! Sva se tresla od straha: "Izašao je i hteo da me udari"

02.07.2024

23:05

0

Autor: N. M.

Ona je slučaj prijavila policiji

Poznata influenserka napadnuta u Podgorici! Sva se tresla od straha: "Izašao je i hteo da me udari"
Influenserka Nataša Kovačević - Copyright Instagram printscreen/njezvanova

Influenserka iz Podgorice Nataša Kovačević, pod imenom Njezvanova na Instagramu, objavila je na ovoj društvenoj mreži da je napadnuta u Crnoj Gori.

Influenserka je u nekoliko Insta storija ispričala da ju je taksista napao i vređao, a slučaj je prijavila policiji.

- Došla sam u svoj rodni grad. Oluja je bila, pozvala sam taksi. Pogledajte, kako se tresem! Vozio me je čovek, zapravo ne čovek, već neandertalac, ne znam šta bih rekla - rekla je ona brišući suze, a onda nastavila da obrazlaže.

Instagram printscreen/njezvanova
 

 

- Čovek izašao iz auta, praktično je hteo da me udari. Zatim mi je rekao da bi se j****a za tri evra, zato što me je vozao unaokolo, nije znao gde je adresa na koju sam krenula na masažu. Ja mu kažem, gospodine, pozovite dispičera, a on meni "ajde, bogati nismo Njujork". Sad ću da pozovem i vlasnike. Da znaju kako ih predstavlja. Ovo su nasilnici. Ovo su siledžije. Ovakvi ljudi pojačavaju femicid - rekla je influenserka, ali se tu nije zaustavila, već prikazala i da je otišla u državne institucije da potrži zaštitu.

Instagram printscreen/njezvanova
 

 

- Bukvalno sam počela da snimam storije od straha da me ne udari. Imam svedoke iz obližnjih lokala. Zapamtila sam mu njušku, slikala sam vozilo. Sad ću da idem u policiju. Ovo je tipično, knjiško ponašanje nasilnika. Krenula sam na masažu, bila je oluja. Teško mi je bilo da dobijem taksi i onda sam u minut dobila taksi i tražila da me odveze u tu zabačenu ulicu, a ako ne zna gde se nalazi da može da pozove dispičere. On me je vozio okolo ulicama. Ja sam kuckala na telefonu, da bih videla da me vrti po tim ulicama. Ja sam mu rekla da zaustavi auto i rekla da nije u redu da mi kuca taksimetar, ne znate svoj posao, a da ja to plaćam. Izašla sam i zalupila vratima - rekla je Njezvanova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike