Influenserka žestoko zamerila Mariji Mikić ovaj komentar, pa je nazvala folirantom: Stidi se, nisi ono za šta se izdaješ (FOTO)

06.12.2023

19:57

0

Objavila njihove privatne poruke

Influenserka žestoko zamerila Mariji Mikić ovaj komentar, pa je nazvala folirantom: Stidi se, nisi ono za šta se izdaješ (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova i Marija Mikić sinoć su gostovale u emisiji kod Ognjena Amidžića, a u jednom trenutku se potegla tema inflenserskog posla. 

Kako je reč o zanimanju novog doba, mnogi i dalje nisu sigurni kako bi ga definisali i čime oni tačno bave. Ognjen je upitao svoje gošće kako bi objasnili ovu profesiju, a Marija je rekla "prodavci magle", na šta je Nataša burno reagovala. 

ATAImages/ M.M.
 

Iz poštovanja prema voditelju nije želela da pravi skandale, već je svoju reakciju obrazložila na društvenim mrežama. 

- A sad ako ste pogledali emisiju, čuli ste kako je Marija Mikić rekla da su influenseri prodavci magle, iako sama radi reklame za Instagram. Možda je problem što i mi radimo, pa ne može da pobrsti sve, jer od pevanja nema neke vajde? - krenula je Njezvanova i objavila poruke sa Marijom u kojima joj pevačica traži uslugu. 

- Majka. Ne volim da tražim usluge, ali pošto su pesme krenule mnogo jako u Crnoj Gori, što nismo očekivali, da li bih mogla da te zamolim za uslugu? - pitala je Marija.

- Sram te bilo, folirantu, ideš na blok ovog momenta. Ja nisam licemer, pa iz poštovanja prema Ognjenu nisam sinoć reagovala. I neću sebe srozati na taj nivo da vadim njen prljav veš. To nije moj manir. Imam i ostatak prepiske, gde sam joj pisala da sam na održavanju trudnoće i da sam prokrvarila ali sam ustala da joj snimim reklamu da pomognem. Stidi se, Mare. Nisi ono za šta se izdaješ - dopisala je Njezvanova, pa nastavila:

- Onda je nakon toga kad je trebalo da uzme da promoviše (proizvod), nije videla više poruke. Jao, kao nisam videla. Folirant. Pazite se. Ovakvi vam lažno predstavljaju sebe i život lažno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike