Vlade Divac proslavio 35. godišnjicu braka! Supruga proslavljenog košarkaša ne zaboravlja: Kasnili smo 15 minuta na venčanje!

02.07.2024

13:55

0

Potom su započeli svoj život u Los Anđelesu, koji je Ana dotad „znala" samo zahvaljujući filmovima

Vlade Divac proslavio 35. godišnjicu braka! Supruga proslavljenog košarkaša ne zaboravlja: Kasnili smo 15 minuta na venčanje!
Copyright ATA Images

Ana i Vlade Divac venčali su se 1. jula 1989. godine, te su tako sada proslavili čak 35. godišnjicu braka. Tim povodom, supruga proslavljenog košarkaša oglasila se na Instagramu pa pokazala raskošan buket koji je dobila na poklon, ali je i „otvorila" porodični album, te otkrila kako su oni izgledali kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da".

- Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije - počela je ona, pa je nastavila o tome kako su zakasnili kod matičara.

Ana Divac, Instagram screenshot / ana_divac
 

- Pred venčanje smo se bili zaglavili u liftu pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju i, častili ih pićem da nam oproste što su morali da čekaju duže svoj red - objasnila je Ana.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljala.

- Vlade je dan pre toga bio draftovan za Lejkerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u Los Anđelesu, koji sam pre toga gledala samo na filmovima - pamti dobro Divčeva izabranica, s kojom je on na svadbi igrao do jutra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike