Marija Egelja se istopila! Sin joj doneo buket cveća, a evo i zašto (FOTO)

02.07.2024

12:50

0

Gest malog Alekse raznežio je poznatu majku

Marija Egelja se istopila! Sin joj doneo buket cveća, a evo i zašto (FOTO)
Marija Egelja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Egelja nema koga nije oduševila pokazavši na svom Instagramu kako joj je sin Aleksa doneo buket cveća - za rođendan. Ovaj lep gest svakako je obeležio malo kućno slavlje koje je, čini se, Marijin izabranik Aleksandar organizovao za nju.

Poznata „vremenka" odmah je razvukla osmeh, zagrlila i poljubila svog naslednika, čim ga je ugledala kako joj prilazi sa cvećem. Simpatičan porodični trenutak čeka vas u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Egelja je sina rodila u novembru 2022. godine.

Nešto zatim u jednom intervjuu za 24sedam istakla je da ona i suprug daju sve od sebe da mu budu najbolji roditelji na svetu.

- Super je beba, plače naravno, ali to mu je i posao. Ipak, veći deo dana je raspoložen, spava, jede, sve onako kako treba. Suprug mi dosta pomaže, podelili smo se, ali kod nas svako sve radi i pomažemo jedno drugome. Trudimo se da budemo najbolji što možemo, ali i mi učimo svakog dana, upoznajemo i dete, koje se sada smeje, komunicira sa nama. Aleksandar je brižan tata i više nego što sam očekivala, svakog dana jedva čeka da dođe kući da vidi sina - kazala nam je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike