Isplivali novi detalji tajnog krštenja Cecinog unuka: Dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović učinio je veliku stvar!

02.07.2024

11:25

0

Lep čin odvio se na Vidovdan, u Hramu Svetog Save

Isplivali novi detalji tajnog krštenja Cecinog unuka: Dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović učinio je veliku stvar!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bogdana i Veljko Ražnatović krstili su trećeg sina, Isaiju, na Vidovdan. Lep čin odvio se još u prisustvu starijeg naslednika Željka, te kuma, koji je doputovao s Kipra, a u Hramu Svetog Save.

Krštenje su obavila dva vikarna episkopa - remezijanski Stefan i jegarski Nektarije, novoizabrani vladika britansko-irski.

Vladika Stefan je, inače, dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović, a kako je odnedavno izabran za starešinu Podvorja i predstavnika Srpske pravoslavne crkve u Moskvi, piše dalje „Kurir", on je iz ruske prestonice došao kako bi učestvovao u krštenju najmlađeg Ražnatovića. Veljko je odmah po rođenju sina najavio da će krštenje biti obavljeno na veliki praznik, pa je zamolio vladiku da i on dođe za tu priliku u Beograd, na šta je on odmah pristao.

Veljko Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Unuk Cece Ražnatović, podsetimo, pored poklona koje je onda zasigurno dobio, otad će nositi još jednu lepu uspomenu - čestitku, kojom se ponosni otac bio pohvalio na društvenim mrežama.

- Dragi naš Isaija Ražnatoviću, dobro došao u slavnu familiju Ražnatovića. Veliki te posao čeka i slava... Moraćeš baš da se potrudiš da tu gde si se rodio budeš veći od velikih predaka. Ja znam da hoćeš - piše u istoj.

Čestitka upućena malom Isaiji, Instagram printscreen/ac3isb4ck
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike