Veljko Ražnatović otkrio kada stiže četvrta beba: Dotakao se Cece i dece

20.05.2024

18:34

0

Kaže da ne sluša majčinu muziku

Veljko Ražnatović otkrio kada stiže četvrta beba: Dotakao se Cece i dece
Ceca i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/M. P.

Veljko Ražnatović nedavno je dobio sina Isaiju, a sada je otkrio da li bi u narednom periodu voleo da dobije četvrto dete.

- Sad ću malo da pauziram... I ovaj treći je došao totalno neplanirano - rekao je Veljko i dotakao se majke Cece Ražnatović.

- Kad god imam neke obaveze u Beogradu, ja svratim do moje majke. Mamice moje male. Nije joj prvi put da čuva unuke, odlično se snalazi ona u tome - kaže bokser, koji ne sluša često majčine numere. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca i Veljko Ražnatović

 

 

- Njenu muziku slabo slušam, ali volim sve pesme, naravno. Sve ih znam. Mislim da znam više njenih pesama nego ona, ali da je slušam kod kuće ili na slušalicama, ne radim to. To što ne izbacuje muziku već neko vreme je dokaz koliki je perfekcionista. Ona ne bi izbacila nešto što nije kvalitet, to nema šanse. Kad bude izašao novi album, to će biti ludilo. Ne znam kad će, nadam se što pre - izjavio je Ražnatović u "Laganom podkastu".

Podsetimo, Ceca je jednu pesmu u svojoj karijeri posvetila deci Anastasiji i Veljku.

- To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala - rekla je pevačica ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike