„Sve može da se istrpi, ali..." Ljuba Perućica otkrio koji estetski zahvat ga je najviše boleo!

01.07.2024

17:15

0

Nije mu bilo svejedno

„Sve može da se istrpi, ali..." Ljuba Perućica otkrio koji estetski zahvat ga je najviše boleo!
Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljuba Perućica nikad nije krio da se zbog dobrog izgleda u jednom trenutku okrenuo i pojedinim estetskim zahvatima. Pevač je, takođe, primetio i da sve više muškaraca radi slično što i on.

To je, naime, samo još jedan od načina kako vode računa o sebi, a prema Preućicinom mišljenju, „isto će samo još više i da se širi".

– Činjenica je da iz godine u godunu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti - kazao je za jedne medije on, koji uopšte ne preza od toga da prizna i na šta se sve tačno odlučio.

Ipak, nije mu baš uvek bilo svejedno, uzimajući u obzir bol „pri bockanju".

„Bolelo je..."

 

 

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh). I, iskreno, uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - kazao je Ljuba, prenosi „Grand", dok je pevač dodao kako s vremena na vreme i „popravi" svoje podočnjake, koje ima zbog posla kojim se bavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike