Đulkica posle hapšenja polubrata Rašida: U lice bih mu rekla da bih volela da crkne u zatvoru!

18.07.2021

15:14 >> 15:02

0

Najstariji naslednik legendarnog Sakića lišen je slobode na osnovu potrage za razbojništvo

Đulkica posle hapšenja polubrata Rašida: U lice bih mu rekla da bih volela da crkne u zatvoru!
Copyright Đulkica Sakić Instagram screenshot / djulkica

Otkako se pročulo da je najstariji sin pokojnog Sinana Sakića, Rašid, uhapšen i da se kao osumnjičeni za razbojništvo nalazi u pritvoru, polusestra Đulkica Sakić Amzić poručila je za medije da je sada spokojna, te da će moći slobodno da dođe u Srbiju i na očev grob.

Pročitajte još:

– Nemam sve detalje, ali znam da je Rašid u pritvoru i da su ga prebacili u ministarstvo jer ima poternicu u Srbiji. Nadam se da će ga konačno prebaciti u našu zemlju i da će odgovarati za sva nedela koja je počinio. Pravda je spora, ali dostižna – počela je za „Kurir” ona, pa naglasila da je i „došlo vreme da on plati za sve zlo koje je činio”.

– Nadam se da će tako i da ostane. Koliko znam, on je pokušao da opljačka neku medijsku kuću u Bosni, pa je na osnovu toga i pao u ruke policije… On živi u Sarajevu, to su svi znali, ali su ćutali. Sada konačno mogu da se vratim u Srbiju, da posetim majku, da odem ocu na grob, jer sam do sada živela u strahu od njega. Nisam mogla tati sveću da zapalim, a sada će i moja deca moći da vide familiju. U lice bih mu rekla da bih volela da crkne u zatvoru – oštra je bila ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike