Korona i Rimski „pucaju" na Arenu! Reperi otvoreno i o drami s Tanjom Savić: Iz iskustva ne pljujemo tanjir iz kog smo jeli!

30.06.2024

22:50

0

Dvojac je u zaključnoj noći „Music Week-a" napravio nezaboravan provod

Korona i Rimski „pucaju" na Arenu! Reperi otvoreno i o drami s Tanjom Savić: Iz iskustva ne pljujemo tanjir iz kog smo jeli!
Korona i Rimski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predrag Miljković i Premil Jovanović, koji su se proslavili kao reperi Korona i Rimski, napravili su opšti šou u poslednjoj večeri „Music Week-a". Završivši nastup, istakli su pred sedmom silom koliko im je samo drago što je publika sve vreme pevala sa njima uglas.

Za isti se, međutim, nisu spremali, „jer sve to dođe iz srca".  

- Mi ovo radimo već 10 godina, nismo imali posebne pripreme, dođe iz srca, ali za Beograd ti uvek treba preko 100 odsto. Bilo je 110 odsto - poručili su na početku razgovora, tokom kog su se nakratko dotakli izvesne drame s Tanjom Savić, prenosi „Republika", s kojom su svojevremeno sarađivali; akonto i navoda kako je „preko noći došlo do pucanja", poručili su:

„Mi smo joj pružili ruku!"

Tanja Savić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Zašto su to prozivke? Meni je fora, iskustvo me je naučilo da nikada ne pljujem tanjir iz kog sam jeo, jer ću možda opet nekad biti gladan. Mi smo joj pružili ruku. Ne znamo šta je sa Tanjom, to je pitanje za nju. Ne živimo sa njom, inače stvarno toliko imamo nastupa, vrlo malo imam vremena za svoju porodicu, a kamoli za nekog sa strane.  

Podsetimo, Tanja Savić je nedavno na pitanje o reperima samo kratko kazala kako nema komentar, prenosili su mediji. Pre oko šest godina, inače, izbacili su „Zločin bez dokaza" udruženim snagama, a do najavljivanog nastavka saradnje još nije došlo.

Sada, posle „Music Week-a", upitani kojom numerom su najzadovoljniji, istakli su:

„Voleli bismo Arenu!"

- Sve, nemam koju da izdvojim. „Stranac" (od Korone) je bio zadnji, izašao je pre dve, tri godine, zadovoljstvo je da publika to prepoznaje. Voleli bismo Arenu, to bi bilo za pamćenje, to bi bila kruna naše karijere, ali sve je to od Boga, tako da videćemo -  zaključili su za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike