Ova pesma ponovo je pokrenula spekulacije o odnosu Ane Nikolić i njene majke Miljane? Pevačica jednom i priznala: Navikla sam da ne valjam!

30.06.2024

21:15

0

Kazala je kako je „prihvatila ulogu crne ovce familije", te da je „revnosno igra"

Ova pesma ponovo je pokrenula spekulacije o odnosu Ane Nikolić i njene majke Miljane? Pevačica jednom i priznala: Navikla sam da ne valjam!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić podigla je sve fanove na noge novim albumom koji je najpre ugledao svetlost dana na njenom novom, a potom i dobro poznatom, starom Jutjubu koji broji i preko 200.000 pratilaca. Od pesama s istog, sa druge strane, ogromnu pažnju privukla je „Terasa sa pogledom na zid", zbog sumnje da „ima neke veze s njenim navodno zategnutim odnosom sa majkom Miljanom".

„Izvini, stani na sekund, srce te zna. Sećaš li se one sobe dva sa dva, torta, ti i ja? Parče mrvim, miris cimеta, ukus malina. I tim rukama mi obučena prva haljina. Srce ti oslepеlo, al' me pogledaj. Loše sam ti ispala, gadan osećaj. I kad nisam - kriva sam, al' to je tvoj stid. Sve terase moje zbog tebe su s pogledom na zid", glasi deo iste, a prašina se tek podigla pošto je baš nju iskoristila za najnoviju, emotivnu objavu na Instagramu, za koju je još kao devojčica ispozirala s majkom, prenose mediji.

 

 

U javnosti, inače, već izvesno vreme kruže brojne spekulacije na ovu temu.

Gostujući u jednoj emisiji, Nikolićeva je i sama onda istakla kako se „prilično iznenadila kada joj je sugerisano da u njihovom odnosu u stvari nešto škripi", te da je vremenom „prihvatila ulogu crne ovce porodice".

- Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto „škripi" u odnosu sa majkom, ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru, ali svejedno, to nije normalno - govorila je ona u „Malim stvarima" na „Hype" televiziji jednom prilikom, pa je dodala kako „majka i ćerka i ne mogu da budu drugarice".

„Navikla sam da ne valjam!"

Ana Nikolić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno - objasnila je Ana onda, govoreći o njihovom odnosu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike