Ušće ponovo GORELO – NEVIÐENI SPEKTAKL ZA BELGRADE MUSIC WEEK

30.06.2024

13:11

0

Iza nas je drugo veče Belgrade Music Week festivala koji ruši sve rekorde posećenosti i iz godine u godinu opravdava titulu najvećeg događaja kada je popularna muzika u pitanju.

Ušće ponovo GORELO – NEVIÐENI SPEKTAKL ZA BELGRADE MUSIC WEEK
Drugo veče BMW - Copyright IM Live Production

Sinoć je bina bila rezervisana za neke od najvećih zvezda novog talasa, a prva na scenu izašla je Indodjija i svojim performansom napravila opasnu uvertiru za sve što sledi. Djexon i Coja, duo koji svojim hitovima konstantno „drmaju“ trending dodatno su zapalili atomsferu, a potom je Gazda Paja učinio isto. Međutim, popularni reper ovoga puta nije bio solo. Njegovi gosti bili su Šarke i Bobi, influenseri sa kojima nedavno snimio pesmu, a koja je vrlo brzo postala pravi hit na društvenim mrežama, a publika na Ušću pala je u potpuni trans.

Nakon njih na veliku binu Belgrade Music Week-a stupio je Petrov. Nepregledna masa u festivalskoj zoni dočekala ga je sa oduševljenjem – glasne ovacije su se čule tokom čitavog njegovog nastupa. Atmosfera na Ušću postajala je sve uzavrelija, pogotovo kada su na scenu izašao Popov, a za njim i Henny koji je svoje numere izvodio uz pratnju filharmonije. Takođe, njegova gošća Džejla Ramović svojim nestvarnim glasom opčinila je sve prisutne. Hitovi su se nizali, a zatim su Zera, Popovska, Relja Torrino i Nucci, čiji nastup je započeo spektakularnim vatrometom, napravili potpuni haos.

Za sam kraj ove spektakularne noći usledio je nastup jednog od trenutno najaktuelnijih izvođača novog doba, Desingerice. On je u svom stilu izašao na scenu, a publika koja ga je s nestrpljenjem iščekivala pala je u delirijum. Njegov autentičan nastup po ko zna koji put sve je ostavio bez teksta. Na scenu je izašao u kovčegu, a ubrzo nakon toga bacio se u masu koja je bila u potpunoj ekstazi. 

Ovogodišnji Belgrade Music Week zatvaraju Jelena Karleuša, Crni Cerak i Lacku, Rasta, Nikolija, Fox & Surreal, Ema Radujko, Rimski i Corona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike