Kejt Hadson pokrenula glasine: Beba broj četiri je na putu? (FOTO)

30.06.2024

23:20

0

Glumica je baš uživala na odmoru

Kejt Hadson pokrenula glasine: Beba broj četiri je na putu? (FOTO)
Kejt Hadson - Copyright Profimedia

Kejt Hadson i njen verenik Deni Fudžikava trenutno se nalaze na odmoru u Grčkoj, a paparaci su uspeli da ih uslikaju.

Međutim, ništa što su oni radili nije čudno za ljude na odmoru, već je nešto drugo privuklo pažnju javnosti. Kejt je, naime, pokrenula nagađanja da je trudna po četvrti put, a sve zbog toga kako je izgledala u jednom letnjem izdanju.

Profimedia
Kejt Hadson

Ona je nosila beli top i suknju, a ugao iz kog je uslikana deluje kao da je njen stomačić poveći. S jedne strane, mnogi su pomislili da je trudna, dok ima onih koji misle da glumica jednostavno uživa u životu, pa se malo i ugojila, u čemu nema ničeg lošeg.

Podsetimo, sa bivšim suprugom Krisom Robinsonom, sa kojim je bila sedam godina, Kejt ima sina Rajdera (20), dok sa bivšim verenikom Matom Belamijem ima sina Bingama (12).

Kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim verenikom, istakla je da razmišlja o još dece, pa su njih dvoje dobili ćerku Rani Rouz 2019. godine, a dve godine kasnije su se verili.

Profimedia
Kejt Hadson

- Uvek sam mislila da ću imati četvoro do šestoro dece. U jednim trenutku sam pomislila da sam možda završila. I onda sam upoznala Denija i zaključila da njemu moram roditi decu - rekla je Kejt svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike