Tijana i Slaviša Čurović su se razveli, pa pomirili: Glumica otkriva šta joj je smetalo, ali i da li će ćerka krenuti njihovim stopama

29.06.2024

15:56

0

Ne vole da pričaju previše o privatnom životu

Tijana i Slaviša Čurović su se razveli, pa pomirili: Glumica otkriva šta joj je smetalo, ali i da li će ćerka krenuti njihovim stopama
Slaviša i Tijana Čurović - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Tijana i Slaviša Čurović, poznati glumački par, ne vole preterano da se eksponiraju u javnosti, a pogotovo da iznose stvari iz svog privatnog života.

Oni su se pre izvesnog vremena, posle sedam godina braka, razveli, da bi se onda pomirili i nastavili gde su stali. Međutim, Tijana ne skriva da joj se nije dopalo to što se o tome pričalo u javnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Slaviša i Tijana Čurović

- Jako mi je smetalo. Mi smo pokušavali da ta informacija o raskidu ne dođe do medija i kada smo se razveli, da to niko ne sazna. Ali u nekom trenutku je to negde procurilo - rekla je ona, pa nastavila:

- Mi smo počeli da se družimo kao deca i radili smo zajedno na početku predstavu u Nikšiću. Tada smo i počeli da se zabavljamo i prosto smo svašta prošli zajedno. Čitav jedan život je iza nas i mi smo pre svega prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji, kako god. Šta izlazi po medijima zaista mi smeta i mislim da je nepotrebno pričati o tome. Okej smo sada i sve je super i to je to.

Amir Hamzagic/ATAImages
Slaviša i Tijana Čurović

Kako dalje ističe, njihova ćerka Taja nema ambicije da krene stopama svojih roditelja.

- Ne, gluma je apsolutno ne zanima. Ona je u naučničkim vodama. Sledeće godine će upisati fakultet i sada se polako sprema. Odličan je đak sa svim peticama. Izrazila je želju da ovog leta pomogne na jednom projektu koji se snima ali isključivo da bude iza kamera. Srećom, rad ispred kamera je ne zanima - rekla je glumica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike