Pljugica i Džordži u velikom sukobu! Reper zapenio: On je nastran i šmrče kokain, namerno pravi dramu

27.06.2024

13:58

0

Pominje se i tužba

Pljugica i Džordži u velikom sukobu! Reper zapenio: On je nastran i šmrče kokain, namerno pravi dramu
Pljugica i Džordži - Copyright ATA Images

Reper Luka Bijelović Pljugica već nekoliko meseci vodi samostalno karijeru, a posle Desingerice zakačio se i sa kolegom i prijateljem Đorđem Ćulafićem Džordžijem, sa kojim je već neko vreme u konfliktu.

On je pričao o navodnoj tužbi koju je Džordži podneo protiv njega pre nekoliko meseci, ali ga nije štedeo, te je izneo još neke tvrdnje na račun mladog pevača.

- Ne znam sa kim je dečko na sudu, ali sa mnom nije. On je rekao da je kontaktirao moje advokate, a ja advokate nemam. Lik koji nosi one čarape cele iscepane. On i ja smo bili drugari, pa je on je odjednom izgleda samo prebacio, pa krenuo da me proziva. To ga verovatno neko savetuje da napravi neku dramu, kao što se pokrenula priča za njegov eksplicitni snimak, kao “vau, ludilo, šou”. To apsolutno niko nije nikada spomenuo. On to jedini priča o tome, niko nikada za to nije čuo niti je to video - ispričao je reper, pa još pomenuo i Džordžijevu seksualnu orjentaciju. 

RTS printscreen
Džordži

 

- Ne mogu stvarno da se “upalim” na to što taj dečko priča, zato što se lik šminka, nastran je. Verovatno mu nisam dao da me jaše otpozadi, pa se on malo naljutio na mene, a osim toga šmrče i ko*ain. Ja nisam taj nivo. Od svoje karijere neću da pravim rijaliti i da spadam na to da se svađam sa Džordžijem - rekao je Pljugica za Hajp.

Džordži se o ovom sukobu još nije oglasio. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike