Selin Dion snimljena tokom teških napada grčeva i gušenja: Uplakana i namučena zbog bolesti (UZNEMIRIJUĆI SNIMAK)

26.06.2024

13:49

0

U dokumentarcu su se našle veoma strašne scene

Selin Dion snimljena tokom teških napada grčeva i gušenja: Uplakana i namučena zbog bolesti (UZNEMIRIJUĆI SNIMAK)
Selin Dion - Copyright Printscreen/YouTube/Entertainment Tonight

Kada je svet saznao da slavna kanadska pevačica Selin Dion boluje od neizlečive bolesti, svi su se nadali da će opet videti na sceni.

Od 2022. godine, otkako joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe, nije nastupala, ali nije ni odustajala. Jedno je kad to slušamo i saosećamo, a sasvim drugo kada to sada imamo priliku i da vidimo. Tužno je gledati nekoga kada se muči, a za Selin i njenu bolest upravo se to može reći. Nije joj lako zbog neizlečive bolesti, te je to dočarala i u dokumentarcu "I Am: Céline Dion" novim scenama, nastalim u trenutku kada je dobila napad.

Slavnu pevačicu prikazuju uplakanu, crvenu u licu, dok jauče od bola i nesposobna da kontroliše svoje telo.

Od ranije je poznato da Selin Dion boluje od sindroma ukočene osobe (SPS), retkog neurološkog poremećaja, piše Daily Mail, a u snimku se sada može videti i kako to izgleda u njenom životu dok medicinski stručnjaci pokušavaju da ublaže bolne grčeve mišića.

Uznemirena pevačica dobija sprej za nos, koji se obično koristi za lečenje klaster napada kod osoba koje pate od SPS-a.

U videu su upravo prikazani trenuci najveće zdravstvene krize. Pevačica bespomoćno gleda dok je lekari nežno smeštaju u udoban položaj i proveravaju vitalne organe. Sve vreme njene bose noge ostaju ukočene.

Nakon što joj je pružena pomoć, pevačica konačno može da sedne uspravno i pokrije se ćebetom pre nego što je pred kamerama priznala da joj je neugodno zbog gubitka kontrole nad svojim telom.

"Svaki put kad se ovako nešto dogodi, osećaš se tako posramljeno i tako, kao, ne znam kako to da izrazim... znate, kad ne možete da kontrolišete sopstveno telo", rekla je.

Emotivna Dion se slomila pred kamerama priznajući da nije odustala od nastavka svoje pozorišne karijere, ako to bude moguće u nekom trenutku u budućnosti.

"Još uvek vidim sebe kako plešem i pevam. Uvek nađem plan B i plan C, znaš. To sam ja. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali neću stati. Neću stati", poručila je Sein Dion.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike