Ispovest Selin Dion o borbi sa teškom bolešću, otkriva da li se vraća na muzičku scenu: Znam da me ništa ne može zaustaviti

23.04.2024

20:42

0

Pop diva prvi put progovorila o detaljima onoga kroz šta je prošla i kroz šta prolazi

Ispovest Selin Dion o borbi sa teškom bolešću, otkriva da li se vraća na muzičku scenu: Znam da me ništa ne može zaustaviti
Selin Dion - Copyright Profimedia

Selin Dion je, posle dužeg vremena i teške borbe, rešena da se vrati tamo gde joj je mesto, ali će za to trebati još vremena.

U opširnom intervjuu ona je objasnila kakvo je njeno zdravstveno stanje sada, kako se bori sa sindromom ukočene osobe, te otkrila da li i kada planira da se vrati na scenu.

- Nisam se izborila sa bolešću, još uvek je u meni i biće. Naći ćemo, nadam se, čudo, način da to izlečimo uz pomoć naučnih istraživanja, ali moram da naučim da živim sa tim. To sam ja sada, sa dijagnozom ukočene osobe - počele je Selin, pa nastavila:

Profimedia
Selin Dion

- Pet dana nedeljno radim atletske, fizičke i vokalne treninge. Radim na mojim prstima, kolenima, zglobovima, pevanju, glasu... Ovo je stanje sa kojim moram da naučim da živim i da prestanem da preispitujem sebe. Počelo je sa tim da sam se pitala zašto ja, šta se desilo, šta sam uradila, da li sam ja odgovorna. Ali život vam ne daje odgovore. Samo morate da ga živite. Imam ovu bolest iz nepoznatog razloga. I imam dve opcije. Da treniram kao sportista i da teško radim na tome, ili da se isključim iz svega i sedim kući, slušam svoje pesme, gledam u ogledalo i pevam sebi. Radila sam to. I odlučila da počnem da treniram i dušu i telo, od glave do pete, sa mojim medicinskim timom. Želim da budem najbolje ikada. Želja mi je da vidim ponovo Ajfelovu kulu.

Pop zvezda je otkrila i šta joj najviše pomaže u njenoj borbi.

Profimedia
Selin Dion

- Ljubav moje porodice, pre svega dece, kao i ljubav fanova i tima oko mene. Ljudi koji pate od ove bolesti možda nemaju šanse ili sredstva ili dobre doktore i dobre tretmane. Ja imam sve to i to je dar. Plus, imam snagu u sebi. Znam da me ništa ne može zaustaviti - kaže Selin. 

Na pitanje kada će ponovo stati na scenu i zapevati, nije mogla da da konkretan odgovor.

- Ne mogu vam to reći. Zato što već četiri godine govorim sebi da se neću vratiti, pa da sam spremna na to, pa da nisam. Danas vam ne mogu reći da će to biti za četiri meseca. Ne znam. Moje telo će mi reći. S druge strane, ne želim ni da čekam. Teško je živeti dan za danom. Na tome veoma radim, a možda će sutra biti još teže. Sutra je novi dan. Ali postoji nešto što nikad neće prestati, a to je želja, strast, snovi i odlučnost - rekla je pevačica.

Profimedia
Selin Dion

Selin je opisala i kakav je njen život sada u Las Vegasu. 

- Imala sam niz koncerata u Las Vegasu kada je moj sin bio jednogodišnjak, a on sada ima 22 godine i pre toliko vremena smo se preselili ovde. Treba mi 35 minuta do posla. To mi daje vreme da se spremim, da odem, vidim moj tim, da se šalimo, da vežbamo. Ali, to mi daje i šansu da mogu da budem na putu, da jedem u kolima, da dođem kući i vidim svoju decu, spavam u svom krevetu. Imam najbolje od oba sveta - rekla je ona u intervjuu za "Vog Francuska".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike